Στη φυλακή κατηγορούμενοι για τη συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στη φυλακή κατηγορούμενοι για τη συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τι υποστήριξαν στις μαραθώνιες απολογίες τους οι πρώτοι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στη φυλακή οδηγούνται μετά το τέλος των απολογιών τους 12 από τους κατηγορουμένους για την αιματηρή συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ανακριτές και εισαγγελείς με ομόφωνη απόφασή τους, έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή σε δέκα Κροάτες, έναν 22χρονο αλβανικής καταγωγής και έναν 27χρονο Έλληνα.

Κατά τις μαραθώνιες απολογίες τους, υποστήριξαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τα επεισόδια και καμία συμμετοχή στην ανθρωποκτονία σε βάρος του Μιχάλη Κατσουρή.

«Είχαμε μεταβεί στο γήπεδο OPAP ARENA Αγία Σοφία, προκειμένου να παρακολουθήσουμε την προπόνηση της ομάδας μας, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, την προηγούμενη ημέρα του αγώνα με την ΑΕΚ, για τον οποίο αγώνα δεν είχαμε εξασφαλίσει εισιτήρια, κατόπιν της απαγόρευσης της UEFA και απροσδόκητα βρεθήκαμε αναμεμειγμένοι σε εκτεταμένα, βίαια επεισόδια και έκτροπα που ελάμβαναν χώρα τουλάχιστον για μισή ώρα, χωρίς την έγκαιρη επέμβαση της αστυνομικής αρχής» αναφέρει χαρακτηριστικά ένας εκ των κατηγορουμένων στο υπόμνημά του.

«Οι αστυνομικές δυνάμεις μας ακολούθησαν και φοβισμένοι από την ένταση και τα καπνογόνα που έριχναν Έλληνες φίλαθλοι, τελικά μας ακινητοποίησαν και στη συνέχεια μας συνέλαβαν» προσθέτει ο κατηγορούμενος σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τη στάση του τα κρίσιμα λεπτά.

Και καταλήγει: «Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω λόγω της απόστασης ποιος πραγματικά έπληξε με αιχμηρό αντικείμενο, μαχαίρι τον άτυχο Μιχάλη Κατσουρή, αποτρόπαια πράξη, για την οποία λυπηθήκαμε βαθύτατα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ