Νέα Φιλαδέλφεια: Ποιοι είναι οι Κροάτες που οργάνωσαν την επιδρομή των χούλιγκαν στην Αθήνα

Νέα Φιλαδέλφεια: Ποιοι είναι οι Κροάτες που οργάνωσαν την επιδρομή των χούλιγκαν στην Αθήνα

Δύο Κροάτες οργάνωσαν το φονικό κονβόι των χούλιγκαν στην Αθήνα

Σε μια αποκάλυψη – βόμβα προχώρησε η κροατική εφημερίδα «Nacional» βγάζοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες και πρόσωπα των «εγκεφάλων» της φονικής εκδρομής των Κροατών χούλιγκαν από το Ζάγκρεμπ προς την Αθήνα, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το οποίο επικαλείται αστυνομικές πηγές και μέλη των Bad Blue Boys, των ακροδεξιών ultras της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, το ταξίδι οργανώθηκε από «πατέρα τεσσάρων παιδιών, πρώην αρχηγό των BBB και έναν πτυχιούχο κοινωνιολογίας», οι οποίοι μάλιστα κατάφεραν να δραπετεύσουν από την Ελλάδα μετά τα φονικά επεισόδια της περασμένης Δευτέρας.

Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα αναφέρεται σε ένα άτομο με τα αρχικά P.L, γεννημένος το 2000, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μια λεπίδα οκτώ εκατοστών.

«Το βασικό ερώτημα είναι γιατί η κροατική αστυνομία δεν συμμετείχε πιο ενεργά στην αποτροπή της κλιμάκωσης της βίας, γιατί, τελικά, η κροατική αστυνομία δεν πήγε στην Αθήνα, αλλά αντίθετα αποποιήθηκε τις ευθύνες με ισχυρισμούς ότι έστειλε έγκαιρα στην ελληνική αστυνομία πληροφορίες για το κομβόι των φιλάθλων που πηγαίνει στην Αθήνα» τονίζει η κροατική εφημερίδα. 

Είχε κανονίσει και το «ραντεβού» των χούλιγκαν;

Το κροατικό μέσο ενημέρωσης ωστόσο, δεν αναφέρει αν τα δύο αυτά πρόσωπα είναι και εκείνα που κανόνισαν το ραντεβού θανάτου μεταξύ των χούλιγκαν, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ