Νέα Φιλαδέλφεια: Δεν βρέθηκε αξιοποιήσιμο DNA στη σορό του Μιχάλη Κατσουρή – Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Νέα Φιλαδέλφεια: Δεν βρέθηκε αξιοποιήσιμο DNA στη σορό του Μιχάλη Κατσουρή – Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Εξετάζονται τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων των 105 κατηγορουμένων, τα δείγματα DNA αλλά και τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν από το σημείο της δολοφονίας του 29χρονου.

Κάθε στοιχείο που έχουν στη διάθεσή τους, καθώς και όσα έρχονται στο φως προσπαθούν να αξιοποιήσουν οι Αρχές προσπαθώντας να βρουν τον δολοφόνο του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Μέχρι στιγμής και παρά το γεγονός ότι έχουν προφυλακιστεί 105 άτομα για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν έχει καταστεί δυνατό να ταυτοποιηθεί ο δράστης της δολοφονίας.

Μάλιστα σύμφωνα με το MEGA, η ανάλυση του DNA στη σορό του 29χρονου δεν είναι αξιοποιήσιμη, καθώς δε φαίνεται να εντοπίστηκε γενετικό υλικό που θα μπορούσε να βοηθήσει στην ταυτοποίηση του δράστη ή των δραστών.

Επίσης, ολοκληρώθηκε και η εξέταση που έγινε στα δύο μαχαίρια που εντοπίστηκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και τα οποία ανήκουν σε συλληφθέντες χούλιγκαν.Το ένα ανήκει σε συλληφθέντα αλβανικής καταγωγής και το δεύτερο σε έναν 23χρονο Κροάτη.

Σε κανένα από τα δύο δεν εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος του 29χρονου, συνεπώς επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι δεν έχει εντοπιστεί ακόμα το φονικό όπλο, αυτό που έκοψε το νήμα της ζωής του Μιχάλη Κατσουρή.

Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές «ξεσκονίζουν» τα βίντεο από την καταδρομική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν και των Ελλήνων συνεργών τους στη Νέα Φιλαδέλφεια, το βράδυ της Δευτέρας (7/8).

Επιπλέον, εξετάζονται τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων των 105 κατηγορουμένων, τα δείγματα DNA αλλά και τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν από το σημείο της δολοφονίας του 29χρονου.

Η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να αντλήσει υλικό και από το κινητά των Κροατών χούλιγκαν, ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να βρει αξιοποιήσιμα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον άνθρωπο που αφαίρεσε τη ζωή του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ.

Τα πρώτα αποτελέσματα από τα συστήματα γεωεντοπισμού των κινητών δείχνουν το δρομολόγιο των Κροατών χούλιγκαν οι οποίοι φαίνεται να αναζητούσαν διευθύνσεις στην Ηγουμενίτσα, τον Πειραιά αλλά και πάρκινγκ στο Μπάρι και την Ανκόνα στην Ιταλία.

Ακόμη, φέρεται να αναζητούσαν και δύο συγκεκριμένες διευθύνσεις στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Λυκαβηττό και το Μαρούσι.

Μέσω των κινητών, οι Αρχές ευελπιστούν να φτάσουν σε ασύλληπτους χούλιγκαν.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ανάμεσα στους ασύλληπτους οπαδούς φαίνεται να βρίσκεται και ο αρχηγός τους με καταγωγή από τη Βοσνία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν στοιχεία που να τους δείχνουν ότι έχει καταφέρει να βγει από την Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ