Ποινική δίωξη σε τέσσερα πρώην στελέχη του ΟΣΕ

Ποινική δίωξη σε τέσσερα πρώην στελέχη του ΟΣΕ

Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να απολογηθούν στις 5 Σεπτεμβρίου.

Ποινική δίωξη σε τέσσερα πρώην στελέχη του ΟΣΕ άσκησε σήμερα ο εφέτης ανακριτής Λάρισας, αναφορικά με την υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Η δίωξη αφορά δύο πρώην προέδρους και διευθύνοντες σύμβουλους του ΟΣΕ, έναν πρώην διευθύνοντα σύμβουλο και ένα εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΣΕ.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Μαρινάκη κατά Μπαλτάκου για τη διαιτησία – Τον εβγαλε στη… σέντρα- «Εφάρμοσε όσα προβλέπει η Ολιστική Μελέτη, θα μας βρείτε μπροστά σας»

Οι κατηγορίες αφορούν το κακούργημα της διατάραξης ασφάλειας των συγκοινωνιών και τα πλημμελήματα της ανθρωποκτονίας, της βαριάς σωματικής βλάβης και ελαφράς σωματικής βλάβης από αμέλεια κατά συρροή.

Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να απολογηθούν στις 5 Σεπτεμβρίου.

Οργισμένες αναρτήσεις των συγγενών των θυμάτων
Έξι μήνες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη συγγενείς των θυμάτων με οργισμένες αναρτήσεις τους κάνουν λόγο για κυβερνητική συγκάλυψη και απεγνωσμένοι επισημαίνουν ότι τα θύματα δεν είναι «αριθμοί».

Ο Βαγγέλης Βλάχος που έχασε τον αδερφό του στο δυστύχημα των Τεμπών, με ανάρτησή του στο Twitter, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τι έγινε? Τα ξεχάσατε τα Τέμπη?

Αύριο, 6 μήνες μετά, δεν θα έχει πορείες, δεν θα έχει συμβολικές δράσεις και απεργίες απέναντι σε αυτήν την εγκληματική κυβέρνηση της οποίας τα ψέματα καταρρίπτονται το ένα μετά το άλλο από την πραγματικότητα.
Φαντάζομαι ότι για πολλά κόμματα όλες αυτές οι δράσεις είχαν νόημα προεκλογικά. Τώρα που πήραν το ποσοστάκι που ήθελαν, τις θεσούλες που ήθελαν, όλα καλά, σιωπή».

«Δολοφονία»

Η Κατερίνα Βουτσινά, που επίσης έχασε τον αδερφό της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, κάνει λόγο για δολοφονία, συγκάλυψη τρομακτικών διαστάσεων, αναφέροντας, μάλιστα, χαρακτηριστικά:

«Δεν θα σταματήσω ποτέ, και αν αυτό συνεπάγεται απειλές η περίεργες απόπειρες “ατυχημάτων” θα έχω εσάς μάρτυρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ