Γεβγκένι Πριγκόζιν: Νέο βίντεο πριν τον θάνατό του τον δείχνει να ανησυχεί για την ασφάλειά του

Γεβγκένι Πριγκόζιν: Νέο βίντεο πριν τον θάνατό του τον δείχνει να ανησυχεί για την ασφάλειά του

Τα σχόλια που διατυπώνει στο βίντεο δείχνουν ότι ο Πριγκόζιν είχε συναίσθηση ότι κινδύνευε η ζωή του.

Ένα βίντεο που δόθηκε τώρα στην δημοσιότητα φέρεται να δείχνει τον αρχηγό της ρωσικής μισθοφορικής οργάνωσης Wagner, τον Γεβγκένι Πριγκόζιν, στην Αφρική λίγες μόλις ημέρες πριν από τον θάνατό του ενισχύοντας τις εικασίες για την υγεία του και για πιθανές απειλές για την ασφάλειά του.

«Για εκείνους που συζητάνε αν ζω ή αν είμαι νεκρός, πώς τα πάω–τώρα είναι σαββατοκύριακο, το δεύτερο μισό του Αυγούστου 2023, είμαι στην Αφρική», λέει ο Πριγκόζιν στο σύντομης διάρκειας βίντεο που ανήρτησε το κανάλι Grey Zone Telegram, το οποίο συνδέεται με την οργάνωση Wagner.

«Επομένως γι’ αυτούς που τους αρέσει να συζητάνε για την εξόντωσή μου ή για την ιδιωτική μου ζωή, πόσα λεφτά βγάζω ή οτιδήποτε άλλο, όλα καλά», προσθέτει ο Πριγκόζιν κάνοντας μια κίνηση με το χέρι του.

Το βίντεο

Το Reuters δεν ήταν σε θέση να διακριβώσει την τοποθεσία ή την ημερομηνία του βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε μέσα από ένα κινούμενο όχημα.

Η στολή παραλλαγής και το καπέλο που φορούσε ο Πριγκόζιν καθώς και το ρολόι στο δεξί του χέρι ταιριάζουν με την εμφάνισή του σε ένα βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα στις 21 Αυγούστου και που επίσης ισχυρίζεται ότι τραβήχτηκε στην Αφρική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ