Πνιγμός 36χρονου στο Blue Horizon: Αμίλητοι και με κατεβασμένα κεφάλια οι «4» του πληρώματος στα Δικαστήρια Πειραιά (video)

Πνιγμός 36χρονου στο Blue Horizon: Αμίλητοι και με κατεβασμένα κεφάλια οι «4» του πληρώματος στα Δικαστήρια Πειραιά (video)

Πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα

Λίγο μετά τις 17:30 οι 4 κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη – καπετάνιος και μέλη του πληρώματος του Blue Horizon – πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα.

Στα δικαστήρια του Πειραιά μεταφέρθηκαν αυτή την ώρα πεζή οι τέσσερις συλληφθέντες οι οποίοι κατηγορούνται για το θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη.

Διαβάστε επίσης: Καναδάς – Σλοβενία 100-89: Πάτησε «γκάζι» στο τέλος και έφυγε για ημιτελικά

Κατά την είσοδο τους δέχτηκαν βροχή ερωτήσεων για την αποτρόπαια πράξη τους και εισήλθαν αμίλητοι και σκυφτοί στο γραφείο του εισαγγελέα. Σημειώνεται ότι η οδός Σκουζέ έχει πλημμυρίσει με αποτέλεσμα η κλούβα να σταματήσει αρκετά μέτρα πιο πέρα.

Blue Horizon: «Σώστε τον άνθρωπο, μαζέψτε τον» – Νέο σοκαριστικό βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του Αντώνη Καρυώτη
Ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του Αντώνη Καρυώτη που το πλήρωμα του Blue Horizon πέταξε στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Στο βίντεο που κατέγραψε επιβάτης άλλου πλοίου με το κινητό του τηλέφωνο, ακούγεται μια γυναίκα να φωνάζει «σώστε τον» καθώς ο 36χρονος Αντωνης Καρυώτης προσπαθει να μείνει στην επιφάνεια του νερού.

Ένας άντρας ακούγεται να φωνάζει «τι τραβάς βίντεο, πέσε μέσα» σε κάποιον από τους επιβάτες που τραβάει τις συγκλονιστικές εικόνες. Δευτερόλεπτα αργότερα και ενώ το πλοίο συνεχίζει κανονικά τον απόπλου του σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό, το πτώμα του 36χρονου φαίνεται να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας…

Πηγή: Athensmagazine.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ