Δολοφόνησαν επιχειρηματία και την έδωσαν να την φάνε τα γουρούνια

Δολοφόνησαν επιχειρηματία και την έδωσαν να την φάνε τα γουρούνια

Η αυτοκτονία του συζύγου της το 2015 θεωρείται κομβικό σημείο για την εξιχνίαση της υπόθεσης

Μια ιταλίδα επιχειρηματίας που αγνοείτο εδώ και επτά χρόνια, δολοφονήθηκε και το πτώμα της πετάχθηκε για τροφή σε γουρούνια από μέλη της μαφιόζικης οργάνωσης της Καλαβρίας Ντράγκετα, ανακοίνωσαν την Τετάρτη οι ιταλικές αρχές στο Καταντζάρο.

Η Μαρία Τσιντάμο, μια 42χρονη επιχειρηματίας από την Καλαβρία, είχε εξαφανιστεί στις 6 Μαΐου 2016 στην κοινότητα Λιμπάντι στην επαρχία Βίμπο Βαλέντια.

Διαβάστε επίσης: Το δεύτερο «στοίχημα» του Μαρτίνεθ: Η διαχείριση του «γεμάτου» ρόστερ και μια 6αδα αγώνων που δημιουργεί δεδομένα…

Οι αρχές ανέφεραν ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε από μέλη της Ντράγκετα που ήθελαν να αρπάξουν την περιουσία που της είχε αφήσει ο σύζυγός της όταν αυτός αυτοκτόνησε, τόνισε η τοπική αστυνομική διεύθυνση καταπολέμησης της μαφίας (DDA).

Απήχθη ένα χρόνο μετά την αυτοκτονία του συζύγου της

Ο μαφιόζος που τη σκότωσε και τάισε το σώμα της στα γουρούνια, είπε η αστυνομία, ήταν ο Σαλβατόρε Ασκόνε, 57 ετών, ο οποίος συνελήφθη σήμερα σε μια τεράστια επιχείρηση κατά της Ντραγκέτα σε όλη την Ιταλία.

«Αυτό δίνει την αίσθηση και το μέτρο του θυμού και της αγανάκτησης που είχε απέναντί ​​της όποιος διέταξε τη δολοφονία. Δεν μπορούσε να αντέξει την πολυτέλεια να ξεκινήσει μια νέα ζωή» είπαν οι αρχές.

Η Ντράγκετα, η πιο ισχυρή και πλουσιότερη μαφιόζικη οργάνωση της Ιταλίας χάρη στον έλεγχο του ευρωπαϊκού εμπορίου κοκαΐνης, συχνά εξαφανίζει πτώματα πετώντας τα για τροφή σε χοίρους.

Η αυτοκτονία του συζύγου της το 2015 θεωρείται κομβικό σημείο για την εξιχνίαση της υπόθεσης καθώς η Μαρία Τσιντάμο απήχθη στις 6 Μαΐου 2016, ακριβώς ένα χρόνο μετά την αυτοκτονίας του συζύγου της, που σημειώθηκε στις 8 Μαΐου 2015.

Σύμφωνα με τις αρχές εκτιμάται ότι η  Μαρία Τσιντάμο δολοφονήθηκε λόγω της εξωσυζυγικής σχέσης που είχε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ