Αλητεία: Πουλούσαν 6 ευρώ την εξάδα νερού στους πλημμυροπαθείς της Λάρισας

Αλητεία: Πουλούσαν 6 ευρώ την εξάδα νερού στους πλημμυροπαθείς της Λάρισας

Κάτοικος στη Λάρισα καταγγέλλει αισχροκέρδεια από ανθρώπους που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον ανθρώπινο πόνο

Μετά τα αδιανόητα φαινόμενα αισχροκέρδειας στον Βόλο σήμερα ήταν η σειρά της Λάρισας, για την οποία υπάρχουν ανάλογες καταγγελίες.

Έτσι την ώρα που οι τοπικοί άρχοντες κάνουν έκκληση για φαγητό και νερό, χιλιάδες πολίτες από ολόκληρη την Ελλάδα βοηθούν με όποιο τρόπο μπορούν, είτε δηλαδή με την παρουσία τους στα μέρη των καταστροφών, είτε στέλνοντας νερά, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ενώ κάποιοι μιλούν για συμπτώματα αφυδάτωσης σε κατοίκους, σύμφωνα με τις καταγγελίες η εξάδα νερού σε μερικά καταστήματα στην θεσσαλική πόλη φθάνει τα 6 ευρώ.

Ο κόσμος ανάστατος σπεύδει στα σουπερμάρκετ για να προμηθευτεί νερά, με τα ράφια να αδειάζουν και κάποιους επιτήδειους να θεωρούν ότι αυτό αποτελεί ευκαιρία για να πατήσουν πάνω στον πόνο και την ανθρώπινη ανάγκη για να βγάλουν λίγα χρήματα παραπάνω.

Συγκεκριμένα, κάτοικος στη Λάρισα καταγγέλλει περιστατικά αισχροκέρδειας όσον αφορά στην πώληση του… νερού στην περιοχή, μετά την κακοκαιρία Daniel, λέγοντας πως μία εξάδα εμφιαλωμένα νερά πωλούνται 6 ευρώ.

«Είναι εξοργιστικό. Η ΔΕΥΑΛ έχει διακόψει το νερό, μάλλον για να προστατεύσει το δίκτυό της» σημείωσε ο κ. Λευτέρης – έδωσε μόνο το μικρό του όνομα – στον ΣΚΑΪ.

«Σας ευχαριστώ που μου δίνετε βήμα, πραγματικά είναι απαράδεκτο και εξοργιστικό. Η ΔΕYΑΛ έχει διακόψει το νερό, πήγαμε στα σούπερ μάρκετ και δεν έχουν στάλα νερό, ο κόσμος μαλώνει εκεί. Πήγαμε να βρούμε σε μίνι μάρκετ, την 6άδα που κανονικά έχει 1,80-2,00-2,50 ευρώ, την πουλούσαν έξι ευρώ. Ο κόσμος άρχισε να φωνάζει και να γκρινιάζει και την έριξαν στα πέντε ευρώ. Είναι απαράδεκτο» ανέφερε αρχικά.

«Υπάρχει υπουργείο για να πάει και να γίνουν επώνυμες καταγγελίες; Υπάρχει εισαγγελέας; Είναι απαράδεκτο στον πόνο του ανθρώπου που θα έπρεπε να τα δίνουν δωρεάν, εγώ δεν σας λέω, ας τα δώσουν 2,50 ευρώ. Τρία;» τόνισε ο κάτοικος της περιοχής.

«Πόσο στοκ να έχουν; Να έχουν 30, 40, 50 εξάδες; Από εκεί θα γίνουν πλούσιοι; Ας έρθει κάποιος να πουλήσει νερό σε τιμή κόστους, σε λογική τιμή. Είναι άδεια τα σούπερ μάρκετ. Πουλούσαν στους πελάτες τους, στους γείτονές τους σ’ αυτή την τιμή, που θα τους δουν και αύριο, αυτό είναι το πιο απαράδεκτο» ανέφερε.

Δείτε την καταγγελία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ