«Μπαμ» από τον Γιώργο Μπαρτζώκα – Η αποκάλυψη του Έλληνα τεχνικού

«Μπαμ» από τον Γιώργο Μπαρτζώκα – Η αποκάλυψη του Έλληνα τεχνικού

Η μεγάλη αποκάλυψη του προπονητή του Ολυμπιακού - Η δημόσια απάντηση του Γιώργου Μπαρτζώκα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως σχετικά με τη μεταγραφική ενίσχυση και τα σενάρια απόκτησης παίκτη στις θέσεις των γκαρντ και επιβεβαίωσε ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για ακόμη μια κίνηση.

Ο Έλληνας τεχνικός με αφορμή τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», στην Κύπρο, το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 22-23 Σεπτεμβρίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην περαιτέρω ενίσχυση, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες παρακολουθούν στενά 3-4 περιπτώσεις παικτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα:

«Είναι τιμητικό για εμάς, που ερχόμαστε κάθε χρόνο στην Κύπρο. Νιώθουμε πολύ ωραία με τη φιλοξενία. Για εμένα είναι ιδιαίτερα συγκινητικό, που παίζουμε για τη μνήμη του Νεόφυτου. Ξέρω πολύ καλά την ιστορία, έχω γνωρίσει την οικογένειά του. Πραγματικά νιώθω μεγάλη χαρά, που βοηθούμε λίγο για να τον θυμόμαστε κάθε χρόνο.

Γενικά η ατμόσφαιρα στα παιχνίδια είναι πολύ καλή. Το επίπεδο των αγώνων είναι πολύ καλό. Μας δίνεται η δυνατότητα να τεστάρουμε σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε πριν την Ευρωλίγκα. Πιστεύω ότι αυτό το τουρνουά θα δώσει μια καλή εικόνα για το πού μπορούμε να φτάσουμε φέτος».

Για τους διεθνείς της ομάδας: «Έχουμε έξι διεθνείς. Είμαστε η ομάδα με τους περισσότερους διεθνείς από όλη την Ευρωλίγκα».

Για την ενίσχυση της ομάδας: «Θα πάρουμε έναν παίκτη ακόμα. Είμαστε μια ομάδα, που έχει υψηλό επίπεδο. Πρέπει να πάρουμε κάποιον παίκτη, που θα μας κάνει καλύτερους. Έχουμε στοχεύσει σε 3-4 περιπτώσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ