Νατάσσα Μποφίλιου: «Έγκλημα εν ψυχρώ! Όλα τα σκουπίδια και οι ανακοινώσεις τους – Το οργισμένο μήνυμα για τον αδικοχαμένο Αντώνη (pic)

Νατάσσα Μποφίλιου: «Έγκλημα εν ψυχρώ! Όλα τα σκουπίδια και οι ανακοινώσεις τους – Το οργισμένο μήνυμα για τον αδικοχαμένο Αντώνη (pic)

«Πενθούμε για τον άνθρωπό μας που χάσαμε, αλλά και για την ανθρωπιά μας που έφυγε μαζί του. Τι ξεφτίλα. Τι ντροπή. Για όλους εμάς που μένουμε πίσω»

Την οργή και την αγανάκτησή της εξέφρασε η Νατάσσα Μποφίλιου για την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν στη θάλασσα. Παράλληλα, δείτε εδώ ένα βίντεο-ντοκουμέντο με τον αδικοχαμένο Αντώνη μέσα από το νοσοκομείο που ραγίζει καρδιές.

Το μήνυμα οργής της Νατάσας Μποφίλιου για τον θάνατο του Αντώνη
«Έγκλημα εν ψυχρώ. Με θύμα άλλον έναν φτωχό, κατατρεγμένο άνθρωπο. Τον πέταξαν στη θάλασσα και τον έπνιξαν. Απέναντί του όλα τα σκουπίδια και οι ανακοινώσεις τους. Δεν αντέχω να τις διαβάζω. Το σάπιο σύστημα και οι εκπρόσωποί του σε όποιο πόστο κι αν τους βρίσκεις. Οι άθλιοι.

Διαβάστε επίσης: Οι «διαβολοβδομάδες»-φωτιά του Ολυμπιακού: Ντέρμπι και… Europa League ανά 4 μέρες

Πενθούμε για τον άνθρωπό μας που χάσαμε, αλλά και για την ανθρωπιά μας που έφυγε μαζί του. Αφήσαμε τον κόσμο μας να γίνει έτσι. Τι ξεφτίλα. Τι ντροπή. Για όλους εμάς που μένουμε πίσω. Πώς γίνεται να συνεχίσουμε έτσι;», έγραψε σε story στο Instagram η Νατάσσα Μποφίλιου.

Πηγή: Αthnensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ