«44 νέα κρούσματα γαστρεντερίτιδας» – Τι ισχύει για το νερό

«44 νέα κρούσματα γαστρεντερίτιδας» – Τι ισχύει για το νερό

Η ενημέρωση από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Θεσσαλία.

«Αυτό που συμβαίνει τώρα στη Θεσσαλία, με τις Τοπικές Ομάδες Υγείας (ΤΟΜΥ) του ΕΟΔΥ και τις ΤΟΜΥ της Πρωτοβάθμιας, είναι το μοντέλο που θέλουμε για τη νέα Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας», τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη κατά την ενημέρωση από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα.

Διαβάστε επίσης: Ο νέος Μπερνάρ του Παναθηναϊκού είναι ότι ακριβώς ψάχνει ο Γιοβάνοβιτς

Επτά συνολικά πολίτες νοσηλεύονται σε όλες τις περιοχές

Δείτε την ενημέρωση

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός κατά του τετάνου

Επίσης, ανέφερε ότι σήμερα ξεκίνησε ο εμβολιασμός έναντι του τετάνου των πληρωμάτων που επιχειρούν στο πεδίο.

Περαιτέρω, αφού ανέφερε ότι 1.300 επισκέφτηκαν τις δομές υγείας στις πληγείσες περιοχές το τελευταίο 24ώρο, ενημέρωσε πως καταγράφηκαν 44 νέα κρούσματα γαστρεντερίτιδας και 54 νέα κρούσματα λοιμώξεων του αναπνευστικού. Τα κρούσματα παρουσιάζουν σχετική μείωση, ωστόσο οι Αρχές δεν εφησυχάζουν.

Συνολικά, έχουν καταγραφεί από την αρχή 278 κρούσματα γαστρεντερίτιδας και 308 νέα κρούσματα λοιμώξεων του αναπνευστικού.

Επτά συνολικά πολίτες νοσηλεύονται σε όλες τις περιοχές.

Σε ό,τι αφορά το νερό, είπε πως στον Δήμο Κιλελέρ, στην περιοχή της Νίκαιας, είναι κατάλληλο.

Πού παρατείνεται η δωρεάν διέλευση οχημάτων

Την ίδια ώρα, παρατείνεται έως τις 06:00 της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου 2023 η δωρεάν διέλευση όλων των οχημάτων από τα διόδια στον αυτοκινητόδρομο Ε65 και στο τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου από τη Νίκαια μέχρι τον Μαλιακό Κόλπο, συμπεριλαμβανομένων και των πλευρικών διοδίων στην εν λόγω περιοχή, με εντολή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα και του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιου για τις Υποδομές, Νίκου Ταχιάου.

Επίσης, με σκοπό τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, εξαιτίας των επιπτώσεων της κακοκαιρίας Daniel, παρατείνεται για το ίδιο διάστημα η δωρεάν διέλευση από τα διόδια για τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», στα διόδια της Εγνατίας Οδού μεταξύ Θεσσαλονίκης και διασταύρωσης με Ιόνια Οδό και κατά μήκος της Ιόνιας Οδού, ανεξαρτήτως κατευθύνσεως.

Οι παραχωρησιούχοι οφείλουν να τηρήσουν αρχείο με αναλυτική καταγραφή των διελεύσεων. Το κόστος θα αναλάβει το Δημόσιο, δυνάμει των Συμβάσεων Παραχώρησης, ενώ θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση εάν απαιτηθεί τυχόν παράταση αυτού του έκτακτου μέτρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ