Τετ α τετ Τσίπρα – Κασσελάκη λίγο πριν αναλάβει τα ηνία του ΣΥΡΙΖΑ

Τετ α τετ Τσίπρα – Κασσελάκη λίγο πριν αναλάβει τα ηνία του ΣΥΡΙΖΑ

Ολιγόωρη συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη, αναμένεται να έχει ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Λίγη ώρα πριν ο Στέφανος Κασσελάκης αναλάβει τα νέα του καθήκοντα ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται να έχει μία συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νέος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς συγκέντρωσε το 57% των ψήφων, έναντι 43% της Έφης Αχτσιόλου.

Η πρώτη δήλωση του νέου προέδρου
Μετά την εκλογή του, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «Στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος. Από αύριο αρχίσει η σκληρή δουλειά».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας «Σήμερα το φως κέρδισε, η ελπίδα γίνεται το μέλλον μας» σημείωσε και ευχαρίστησε τον Νίκο Παππά αλλά και όλους τους εθελοντές της καμπάνιας του, που όπως είπε «δεν θα ήμασταν εδώ απόψε, χωρίς αυτούς».

Τηλεφώνησε και στους δύο μονομάχους ο Τσίπρας
Αν και ο Αλέξης Τσίπρας δεν πήγε την Κυριακή στην Κουμουνδούρου, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Στέφανο Κασσελάκη προκειμένου να του δώσει συγχαρητήρια. Ο πρώην πρωθυπουργός τηλεφώνησε και στην Έφη Αχτσιόγλου για να την συγχαρεί για τον αγώνα που έδωσε.

Τέλος, καθόλη την διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών, ο πρώην πρωθυπουργός δεν έλαβε θέση υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου για την προεδρία του κόμματος. Παρόλα αυτά, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος αναφερόταν στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα με θετικά σχόλια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ