Ο Νίκος Χαρδαλιάς αποκάλυψε πού έχει κάνει γυμνός μπάνιο

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αποκάλυψε πού έχει κάνει γυμνός μπάνιο

Απαντήσεις που δεν θα περίμενε κάποιος από το σοβαρό του ύφος έδωσε σε μία εναλλακτική συνέντευξη ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, με τον συνδυασμό «Αττική μπροστά», Νίκος Χαρδαλιάς,

Μία διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, με τον συνδυασμό «Αττική μπροστά», Νίκος Χαρδαλιάς, προβαίνοντας σε «πιπεράτες» αποκαλύψεις.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει κάνει γυμνός μπάνιο στη θάλασσα. «Έχετε κολυμπήσει ποτέ γυμνός;», ήταν η πρώτη ερώτηση στην οποία κλήθηκε να απαντήσει στην κάμερα του MAD TV, λέγοντας μάλιστα αυτό που κανείς δεν θα περίμενε από το σοβαρό του ύφος.

«Ναι, στα καταγάλανα νερά της παραλίας του Τύμβου Μαραθώνα. Στα εφηβικά μου χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχω πει μισή αλήθεια σε ψηφοφόρο»

Επόμενη ερώτηση ήταν αν έχει κοιμηθεί ποτέ στο γραφείο, με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής να υπογραμμίζει πως «στις 783 μέρες της θητείας μου στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, 241 μέρες κοιμήθηκα είτε στο γραφείο είτε στο Κέντρο Επιχειρήσεων».

Όσον αφορά αν έχει πει ψέματα στους ψηφοφόρους, ο Νίκος Χαρδαλιάς ήταν κάθετος: «Πολλές φορές είναι η αλήθεια ότι δεν είπα όλη την αλήθεια. Αλλά ψέματα σε ψηφοφόρο δεν λέω ποτέ. Προτιμώ να τον κοιτάω στα μάτια και να του λέω αυτό που πραγματικά αισθάνομαι».

Σε ερώτηση αν έχει πει ότι ήταν άρρωστος για να μην πάει στη δουλειά αποκάλυψε: «Ναι, αλλά όχι όσο είμαι στην κυβέρνηση. Σε προηγούμενες δουλειές νομίζω ότι όλοι έχουμε πει».

Ακόμα όπως είπε δεν έχει ψάξει ποτέ κινητό. «Είναι θέμα αξιοπρέπειας και το βασικότερο θέμα εμπιστοσύνης ή εμπιστεύεσαι ή δεν εμπιστεύεσαι».

«Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιος πρέπει να γράψει ψέματα στο βιογραφικό του σημείωμα. Πόσω δε μάλλον που η πορεία του καθενός είναι πλούσια», πρόσθεσε σε άλλο σημείο της εναλλακτικής αυτής τηλεοπτικής του συνέντευξης.

Αποκάλυψε ότι έχει κάνει αναζήτηση στο Google, το όνομά του

Σε ερώτηση αν έχει παραβιάσει τον Κ.Ο.Κ. απάντησε πως: «Ναι, βαθύ πορτοκαλί. Μεγάλες παραβιάσεις δεν έχω κάνει, μικρές παραβιασούλες στο παρελθόν. Ως νέος όλοι νομίζω έχουμε κάνει», ενώ, αν «έχει κάνει stalking σε κάποιον πολιτικό αντίπαλο;», είπε ότι: «Δεν χρειάστηκε ποτέ. Εκείνοι έκαναν τη δουλειά τους. Εγώ έκανα τη δική μου. Ο καθένας προχωράει».

Τέλος, αποκάλυψε ότι έχει κάνει αναζήτηση στο Google, το όνομά του. «Ποτέ μόνος μου, συνήθως με τις κόρες μου, αλλά ποτέ μόνος μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ