Ισραήλ: Η στιγμή που πύραυλος «ισοπεδώνει» πύργο στη Γάζα ενώ είναι live δημοσιογράφος

Ισραήλ: Η στιγμή που πύραυλος «ισοπεδώνει» πύργο στη Γάζα ενώ είναι live δημοσιογράφος

Σοκαριστική είναι η στιγμή που ισραηλινός πύραυλος χτυπάει έναν πύργο στο κέντρο της πόλης Γάζας την ώρα μάλιστα που είναι στον αέρα η ανταποκρίτρια του Al Jazeera, Γιούμα Ελ Σαΐντ.

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στο Ισραήλ μετά την αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς με ενόπλους να διασχίζουν τα σύνορα και ομοβροντία ρουκετών να εκτοξεύεται από τη Λωρίδα της Γάζας, και το Ισραήλ να απαντάει με την «Επιχείρηση Σιδερένια Σπαθιά» και σφυροκόπημα.

Μάλιστα σοκαριστική είναι η στιγμή που ισραηλινός πύραυλος χτυπάει έναν πύργο στο κέντρο της πόλης Γάζας την ώρα μάλιστα που είναι στον αέρα η ανταποκρίτρια του Al Jazeera, Γιούμα Ελ Σαΐντ.

Διαβάστε επίσης: Το αδιανόητο με τον Μιλουτίνοφ και οι σωματοφύλακες

«Γιούμα σε παρακαλώ καλύψου»

Την ώρα που η δημοσιογράφος είναι έτοιμη να μεταδώσει το ρεπορτάζ της ακούγεται ένας εκκωφαντικός ήχος ακριβώς πίσω της. Σε βίντεο φαίνεται η έκρηξη και διακρίνεται πυκνός καπνός να βγαίνει από τον πύργο και να καλύπτει.

Μάλιστα ακούγεται και το ουρλιαχτό της δημοσιογράφου, η οποία σε κατάσταση πανικού προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Εκείνη τη στιγμή ο παρουσιαστής κρατώντας την ψυχραιμία του καλεί την ανταποκρίτρια να καλυφθεί. «Γιούμα σε παρακαλώ καλύψου. Αν είσαι σε μία ασφαλή θέση σε παρακαλώ εξήγησέ μας τι συμβαίνει. Εάν δεν είσαι σε κατάσταση να μας το εξηγήσεις με ασφάλεια σε παρακαλώ πήγαινε σε ασφαλή θέση», λέει χαρακτηριστικά.

«Είναι όλα εντάξει. Ήταν μία πυραυλική επίθεση σε ένα παλαιστινιακό πύργο στο κέντρο της Γάζας», λέει η ανταποκρίτρια ενώ ακούγεται να ανασάνει με δυσκολία.

Οι Ισραηλινοί υποστηρίζουν ότι είχαν προειδοποιήσει για το χτύπημα.

Πάνω από 300 νεκροί


Συνολικά πάνω από 300 άνθρωποι έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους. Ειδικότερα, τουλάχιστον 100 Ισραηλινοί σκοτώθηκαν, από την επίθεση της Χαμάς και ακόμη 750 τραυματίστηκαν σύμφωνα με το ισραηλινό υπουργείο Υγείας.

Από την πλευρά τους, 0ι Παλαιστίνιοι μιλούν για τουλάχιστον 200 νεκρούς και πάνω από 1.000 τραυματίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ