«Μεγάλη νίκη», προβλέπει ο αρχηγός της Χαμάς – «Θα επεκτείνουμε τη σύγκρουση»

«Μεγάλη νίκη», προβλέπει ο αρχηγός της Χαμάς – «Θα επεκτείνουμε τη σύγκρουση»

Σε ομιλία του ο Ισμαήλ Χανίγια υποστήριξε ότι οι ένοπλες παλαιστινιακές παρατάξεις σκοπεύουν να επεκτείνουν την εν εξελίξει μάχη στη Δυτική Όχθη και στην Ιερουσαλήμ.

Κοντά σε μεγάλη νίκη προβλέπει πως βρίσκεται η Χαμάς, ο αρχηγός της ένοπλης παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης, Ισμαήλ Χανίγια μετά τη στρατιωτική επίθεση τον «Τυφώνα Αλ Ακσά» όπως την ονόμασαν που εξαπέλυσε κατά του Ισραήλ. «Βρισκόμαστε κοντά να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη», δήλωσε χαρακτηριστικά το απόγευμα του Σαββάτου δείχνοντας πως η οργάνωση είναι αποφασισμένη να πάει μέχρι τέλους.

«Ο αγώνας απελευθέρωσης της γης και των κρατουμένων μας πρέπει να ολοκληρωθεί»

«Φτάνει πια, ο κύκλος των εξεγέρσεων και των επαναστάσεων για τον αγώνα απελευθέρωσης της γης μας και των κρατουμένων μας (…) μέσα σε (ισραηλινές) φυλακές πρέπει να ολοκληρωθεί», είπε ο Χανίγια σε δηλώσεις του που μετέδωσε το Al-Aqsa TV, τηλεοπτικό δίκτυο της Χαμάς.

Διαβάστε επίσης: Ο Γκριγκόνις έπαιξε για το… κεφάλι του – Ποιος θα πληρώσει τώρα τη νύφη αν…- Ανοιχτό για μια μεταγραφή στον Παναθηναϊκό

Απευθυνόμενος στις αραβικές χώρες είπε ότι το Ισραήλ δεν μπορεί να τους προσφέρει καμία προστασία.

«Αυτή δεν είναι μόνο μία μάχη των Παλαιστινίων και του λάου της Γάζας. Αυτή είναι μία μάχη όλων των μουσουλμανικών και αραβικών εθνών. Είαι μία μάχη για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης, είναι μία μάχη για την Ιερουσαλήμ, για το τέμενος Αλ Ακσά», είπε ακόμα.

Σε ομιλία του ο Χανίγια υποστήριξε ότι ένοπλες παλαιστινιακές παρατάξεις σκοπεύουν να επεκτείνουν την εν εξελίξει μάχη στη Γάζα, στη Δυτική Όχθη και στην Ιερουσαλήμ.

«Η μάχη πέρασε στην καρδιά της σιωνιστικής οντότητας» είπε ακόμα.

Χτυπήθηκε το σπίτι του αρχηγού της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Al Jazeera και άλλα τοπικά μέσα ισραηλινά μαχητικά χτύπησαν το σπίτι του αρχηγού της παλαιστινιακής οργάνωσης, Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, Γιαχία Σίνουαρ.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν ήταν εντός του σπιτιού, ο Σίνουαρ ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ