Πέθανε 6χρονο αγοράκι – Είχε εντοπιστεί αναίσθητο σε πισίνα

Πέθανε 6χρονο αγοράκι – Είχε εντοπιστεί αναίσθητο σε πισίνα

Το αγοράκι είχε εντοπιστεί στις 13:20 της 6ης Οκτωβρίου να επιπλέει σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο και μετά από οκτώ μέρες νοσηλείας δυστυχώς εξέπνευσε το απόγευμα του Σαββάτου.

Ένα τραγικό γεγονός έλαβε χώρα στην Κύπρο, καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή το 6χρονο αγοράκι από τη Σκωτία που είχε εντοπιστεί να επιπλέει αναίσθητο σε πισίνα ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην παραλιακή περιοχή της Πάφου το μεσημέρι της Παρασκευής (6/10).

Το αγοράκι είχε εντοπιστεί στις 13:20 της 6ης Οκτωβρίου να επιπλέει στην πισίνα ξενοδοχείου και μετά από οκτώ μέρες νοσηλείας δυστυχώς δεν τα κατάφερε

Διαβάστε επίσης: Το «καλωσόρισμα» στον Μπραζντέικις και το… νέο ΣΕΦ – Η παρακάμερα του Ολυμπιακού από το ματς με την Μπαρτσελόνα (vid)

Η κατάσταση της υγείας του παιδιού σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς ήταν κρίσιμη αλλά σταθερή, ωστόσο δυστυχώς το απόγευμα του Σαββάτου και μετά από περίπου μία εβδομάδα νοσηλείας στο Μακάρειο Νοσοκομείο το παιδί έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Το χρονικό της τραγωδίας στην Πάφο

Το αγοράκι ηλικίας εξήμισι ετών σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου στις 13:20 της 6ης Οκτωβρίου, είχε εντοπιστεί να επιπλέει στην πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο, στο οποίο διέμενε με τη μητέρα του.

Το παιδί ανασύρθηκε από τον επί καθήκοντι ναυαγοσώστη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου με ασθενοφόρο, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Τελικά διακομίστηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου τελικά μετά από οκτώ μέρες που έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, δυστυχώς εξέπνευσε το απόγευμα του Σαββάτου (14/10).

Σύμφωνα με το cyprustimes.com, στη σορό του παιδιού θα διενεργηθεί νεκροψία σε μεταγενέστερο στάδιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ