Επίθεση της Χαμάς σε σημείο συγκέντρωσης του Ισραηλινού στρατού (vids)

Επίθεση της Χαμάς σε σημείο συγκέντρωσης του Ισραηλινού στρατού (vids)

Η Χαμάς εξαπέλυσε νέες επιθέσεις με το τέλος του νέου τελεσιγράφου υποστηρίζοντας μάλιστα πως χτύπησε στρατιωτικές συγκεντρώσεις σε Ραιμ και Μουφταχίμ – Την ίδια ώρα το Ισραήλ είναι έτοιμο για εισβολή

Λίγα λεπτά μόλις μετά το τέλος του νέου τελεσιγράφου που έχει δώσει το Ισραήλ για αποχώρηση των αμάχων από το βόρειο κομμάτι της λωρίδας της Γάζας η Χαμάς εξαπέλυσε επίθεση με ρουκέτες σε πολλά σημεία γύρω από την Γάζα.

Σημαδεύοντας όχι μόνο πόλεις αλλά και περιοχές που είναι συγκεντρωμένος ο Ισραηλινός στρατός έχοντας παραταχθεί με δεκάδες άρματα μάχης, πυροβολικό, τεθωρακισμένα και βεβαίως χιλιάδες στρατιώτες.

Διαβάστε επίσης: Σκληρό βίντεο: Οι Ισραηλινοί χτυπάνε μαχητές της Χαμάς που προσπαθούν να επιτεθούν από την θάλασσα στην Ασκελόν

Σύμφωνα πάντα με την Χαμάς η επίθεση έγινε στις στρατιωτικές συγκεντρώσεις στις θέσεις Ραιμ και Μουφταχίμ την ώρα που ο Ισραηλινός στρατός μετράει αντίστροφα για την τελική επίθεση και την εισβολή στην Γάζα για να εξουδετερώσει την Χαμάς.

Όπως φαίνεται και στα παρακάτω βίντεο οι περιοχές που έχουν στρατοπεδεύσει οι Ισραηλινοί, λίγα μόλις χιλιόμετρα από την Γάζα έχουν ξαναβρεθεί στο στόχαστρο πυραυλικών επιθέσεων της Χαμάς. Παράλληλα οι επιχειρήσεις γύρω από την Γάζα από τον IDF (Israel Defense Forces) έχουν ξεκινήσει προετοιμάζοντας το έδαφος για την κύρια επίθεση.

Όπως μάλιστα μεταδίδουν τα Ισραηλινά ΜΜΕ η εισβολή έχει καθυστερήσει λόγω των καιρικών συνθηκών που αναμένεται να είναι ιδανικές από τις επόμενες ώρες (το αργότερο μέχρι αύριο) έτσι ώστε να μπορεί να επιχειρεί η αεροπορία του Ισραήλ καλύπτοντας τις δυνάμεις του στρατού ξηράς που θα επιτεθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ