Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 10χρονο αγοράκι στην Αμαλιάδα

Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 10χρονο αγοράκι στην Αμαλιάδα

Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Σε περιπέτεια εξελίχθηκε το Σαββατιάτικο το παιχνίδι για ένα 10χρονο αγοράκι στην Αμαλιάδα, το οποίο παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.gr, το άτυχο αγοράκι χτυπήθηκε από διερχόμενο Ι.Χ. την ώρα που απολάμβανε τη βόλτα με το ποδήλατό του στη γειτονιά, όχι πολύ μακριά από το σπίτι του.

Διαβάστε επίσης: Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός 59-102: Πάρτι στη Ρόδο οι «ερυθρόλευκοι» και συνεχίζουν…

Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 4:00 το μεσημέρι χθες (Σάββατο 21/10), όταν το μικρό αγοράκι έκανε ποδήλατο στην γειτονιά του. Ωστόσο, κάτω από συνθήκες που παραμένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστες,, παρασύρθηκε από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου όμως όχι μόνο δεν σταμάτησε για να δει αν είναι καλά, αλλά εγκατέλειψε το παιδί και τράπηκε σε φυγή.

Από το νοσοκομείο Αμαλιάδας στο «Καραμανδάνειο» της Πάτρας

Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών νοσηλεύεται τραυματισμένος ο 10χρονος που παρασύρθηκε από τον ασυνείδητο οδηγό του αυτοκινήτου που τον παρέσυρε και τον εγκατέλειψε.

Αρχικά, ο 10χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη νοσηλευτική μονάδα Αμαλιάδας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Πύργου όπου οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο – Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, προκειμένου να λάβει την κατάλληλη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για την περίπτωσή του.

Ψάχνουν από χθες τον οδηγό του Ι.Χ.

Οι Αστυνομικές Αρχές ερευνούν την υπόθεση και αναζητούν τον οδηγό του ΙΧ αυτοκινήτου που εμπλέκεται στο εν λόγω τροχαίο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ