Έξαλλοι στο Ισραήλ με τον Ερντογάν – «Φίδι ήταν και φίδι παραμένει»

Έξαλλοι στο Ισραήλ με τον Ερντογάν – «Φίδι ήταν και φίδι παραμένει»

«Είναι άνθρωπος της μουσουλμανικής αδελφότητας και του ισλαμικού κράτους», λέει ο υπουργός Ενέργειας του Ισραήλ για τον πρόεδρο της Τουρκίας

Σφοδρή ήταν η επίθεση του Ισραήλ στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας στη διάρκεια της μεγάλης συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη υπέρ της Παλαιστίνης.

Ο Ερντογάν, όχι μόνο επανέλαβε τη θέση του ότι η Χαμάς «δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση», αλλά αποκάλεσε το Ισραήλ «εγκληματία πολέμου», τονίζοντας πως αυτό που γίνεται στη Γάζα «δεν είναι άμυνα, είναι σφαγή».

Άμεση ήταν η απάντηση του Ισραήλ, που ανακάλεσε τους διπλωμάτες του από την Τουρκία και ανακοίνωσε ότι «θα επανεξετάσει τις σχέσεις του» με την Άγκυρα.

«Λαμβάνοντας υπόψη τις βαριές δηλώσεις εκ μέρους της Τουρκίας, διέταξα την επιστροφή των διπλωματικών εκπροσώπων μας από εκεί, ώστε να προχωρήσουμε σε επανεξέταση των σχέσεων του Ισραήλ με την Τουρκία», ανέφερε ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών, Έλι Κόεν, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

«Φίδι και άνθρωπος του Ισλαμικού Κράτους»

Την ίδια ώρα, ο πρέσβης του Ισραήλ στα Ηνωμένα Έθνη αποκάλεσε τον Ερντογάν «φίδι», που δεν χάνει ευκαιρία να εκφράζει το αντισημιτικό του μένος.

Παράλληλα, ο υπουργός Ενέργεια του Ισραήλ δήλωσε ότι ο Τούρκος πρόεδρος αποκάλυψε το αληθινό του πρόσωπο.

«Είναι ο άνθρωπος της μουσουλμανικής αδελφότητας και υποστηρικτής της Χαμάς και του Ισλαμικού κράτους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ