Βόλος: Μαρτυρίες ρίχνουν «φως» στην τραγωδία με το βρέφος – «Έκανε επικίνδυνους ελιγμούς»

Βόλος: Μαρτυρίες ρίχνουν «φως» στην τραγωδία με το βρέφος – «Έκανε επικίνδυνους ελιγμούς»

Τι λένε για τον 33χρονο οδηγό αυτόπτης μάρτυρας και υπάλληλος του τσιπουράδικου που είχε επισκεφθεί - «Μας έκλεισε το σπίτι. Και τι αλλάζει αν είχε πιεί, εμείς χάσαμε το εγγόνι μας» ενέφερε ο παππούς

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα για το φρικτό τροχαίο με τη θανατηφόρα παράσυρση του 4 μηνών βρέφους στον Βόλο, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, την ώρα που τόσο η οικογένεια του παιδιού όσο και ο οδηγός την μοιραίας μηχανής δηλώνουν συντετριμμένοι.

Για τον τρόπο με τον οποίο έγινε το θλιβερό γεγονός, άνθρωποι που βρέθηκαν στο σημείο παραθέτουν στο Live News τη δική τους μαρτυρία. Συγκεκριμένα, η κατάθεση ενός αυτόπτη μάρτυρα του τροχαίου δυστυχήματος και ενός υπαλλήλου του τσιπουράδικου που είχε επισκεφθεί νωρίτερα ο 33χρονος οδηγός, έρχονται να εξηγήσουν αρκετά πράγματα για το τι είχε προηγηθεί.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη έκπληξη από Γκατούζο: Τι συμβαίνει με Εμβιλά και Μαρσέιγ

Ο αυτόπτης μάρτυρας μιλά για έναν οδηγό που, όπως του φάνηκε, «δεν ήταν σε θέση να την οδηγήσει με ασφάλεια», ενώ ο υπάλληλος του τσιπουράδικο αναφέρει πως ήπιε μόνο μία μπύρα.

Δεν κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο τσιπουράδικο

Οι καταστηματάρχες ανέφεραν πως ο οδηγός είχε πιει μόλις δύο ποτήρια τσίπουρο γύρω στις 3 το μεσημέρι, ενώ ο ο υπάλληλος διευκρίνησε πως είχε πάει ξανά στο μαγαζί το βράδυ όπου ήπιε μία μπύρα:

«Πρέπει να ήταν γύρω στις 8, φάγανε πιάτο μικρό που έχουμε εδώ και από ότι θυμάμαι πρέπει να ήπιε μία μπύρα. Ήμουν έξω από το μαγαζί εκείνη την στιγμή τους είδα να κατεβαίνουν τον δρόμο με τα πόδια μεγάλη παρέα. Αυτοί πρέπει να ήταν 5-6 συνάντησαν εδώ κάποια άλλα άτομα. Δεν καθίσανε πολύ. Πρέπει να ήταν μία ώρα, μία το πολύ μιάμιση. Έρχεται συχνά για φαγητό, συνήθως δεν πίνει πολύ άμα θα πιει, δηλαδή άμα θα πιει, θα πιει μία μπύρα. Έρχεται για φαγητό, τα μεσημέρια συνήθως κανένα αναψυκτικό, το βράδυ αυτό, συνήθως έρχεται να φάει μετά την δουλειά» είπε ο υπάλληλος.

Δεν οδηγούσε με ασφάλεια – Έκανε επικίνδυνους ελιγμούς

Στη συνέχεια, αφότου έφυγε από το μαγαζί, ο 33χρονος επιβιβάστηκε στη μηχανή του και ξεκίνησε την πορεία που έμελλε να στοιχίσει τη ζωή στο άτυχο βρέφος. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος, διανομέας στο επάγγελμα που γνωρίζει από οδήγηση, ο 33χρονος πράγματι έκανε επικίνδυνους ελιγμούς στον δρόμο.

Ο μάρτυρας βρισκόταν στη δεξιά λωρίδα, ενώ δίπλα του κινούνταν ένα αυτοκίνητο. Τότε, η μηχανή του 33χρονου πέρασε ανάμεσα και ξυστά από τα δύο οχήματα, τα προσπέρασε και βρέθηκε στα αριστερά του δρόμου όπου έπεσε πάνω στον παππού με το εγγόνι.

«Βρισκόμουν με το μηχανάκι μου στη μέση της Ιάσωνος. Ξαφνικά με προσπέρασε με μεγάλη ταχύτητα μια μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς. Μάλιστα, σχημάτισα την εντύπωση από τον τρόπο που πήγαινε, ότι ίσως ο οδηγός δεν ήταν σε θέση να την οδηγεί με ασφάλεια. Ύστερα τον βλέπω να προσπερνά ένα αυτοκίνητο από δεξιά, να κάνει ελιγμό αριστερά και να παρασύρει τον άνδρα που περνούσε τον δρόμο».

Συντερτιμμένοι από τον θάνατο του βρέφους

Το οικογενειακό περιβάλλον του 33χρονου οδηγού της μηχανής ανέφερε:

«Όσο γίνεται προσπαθεί να είναι καλά. Σε κανέναν να μην τύχει αυτό που έχει συμβεί. Η άλλη οικογένεια, οι άνθρωποι έχουν χάσει το παιδάκι τους. Συμπονώ τους άλλους ανθρώπους. Μακάρι να μην είχε γίνει όλο αυτό το πράγμα. Ήταν μία κακή στιγμή και για τις δύο οικογένειες, πονάμε και για τα δύο παιδιά. Δεν έχω λόγια, δεν εκφράζεται αυτό με λόγια. Εμένα η αγωνία μου συνεχίζει, εμείς θα έχουμε έναν αγώνα μεγάλο για όλη μας την ζωή, δεν τελειώνει αυτό. Θα το κουβαλάει για όλη του την ζωή, είτε τιμωρηθεί, είτε δεν τιμωρηθεί, ό,τι και να γίνει. Είναι ένα φορτίο για εμάς που θα έχουμε για πάντα».

Ο παππούς του μωρού είναι ακόμα συντετριμμένος από τα όσα συνέβησαν: «Μας έκλεισε το σπίτι. Και τι αλλάζει αν είχε πιεί ο οδηγός της μηχανής, εμείς χάσαμε το εγγόνι μας. Δεν τον ξέρουμε τον οδηγό, προσπαθούμε να ηρεμήσουμε».

Ο πατέρας του μωρού κάνει έκκληση στους κατοίκους του Βόλου, όσοι γνωρίζουν περισσότερα για την πορεία της μοτοσικλέτα, να δώσουν κατάθεση στην Τροχαία.

Δείτε βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ