Φαίη Μπακογιώργου: Στον εισαγγελέα μητέρα, αδερφή και σπιτονοικοκυρά

Φαίη Μπακογιώργου: Στον εισαγγελέα μητέρα, αδερφή και σπιτονοικοκυρά

Οι τρεις γυναίκες αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες - Βασάνιζαν και εκμεταλλεύονταν και ηλικιωμένη που πέθανε λίγο μετά τη Φαίη.

Οι τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν χθες Τετάρτη για την κακοποίηση και δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Η δικηγόρος τους, Βούλα Δημητριάδου, δήλωσε για την υπόθεση: «Η μητέρα της 23χρονης, η αδερφή της καθώς και η σπιτονοικοκυρά που τη φιλοξενούσε συνελήφθησαν και κατηγορούνται για σοβαρότητας κακουργηματικές πράξεις. Η μητέρα της κατηγορείται για ανθρωποκτονία. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού κατηγορείται για ανθρωποκτονία, για επικίνδυνη σωματική βλάβη καθώς και για εμπορία ανθρώπων καθώς φέρεται να την εξέδιδε. Η αδερφή της κατηγορείται για συνέργεια σε εμπορία ανθρώπων».

Διαβάστε επίσης: Το Big-4 φοράει ξανά το ευρωπαϊκό του κουστούμι: Μεγάλες «μάχες» σε Λονδίνο, Νέα Φιλαδέλφεια, Ρεν και Τούμπα

Τα ερωτικά ραντεβού τα κανόνιζε η σπιτονοικοκυρά, ενώ την έγκριση έδινε η αδελφή της Φαίης

Οι λεπτομέρειες για την υπόθεση θανάτου της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου συνεχίζουν να προκαλούν ανατριχίλα. Η Φαίη είχε βρεθεί νεκρή πριν από δύο χρόνια, 500 μέτρα από το σπίτι της στην Κυψέλη, τυλιγμένη σε κουβέρτα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. είχε πέσει θύμα άγριας κακοποίησης από τη μητέρα, την αδερφή και τη σπιτονοικοκυρά της.

Πρόκειται για τρεις αδίστακτες γυναίκες που, χωρίς ίχνος συμπόνιας και ενσυναίσθησης, δεν δίστασαν να κακοποιήσουν κατ’ επανάληψη την άτυχη 23χρονη. Την ξυλοκοπούσαν, την απειλούσαν, την εξωθούσαν σε πορνεία και επαιτεία.

Όταν η Φαίη έβγαινε για να ζητιανέψει, την συνόδευε πότε η σπιτονοικοκυρά της η Παγώνα, πότε η αδερφή της η Κατερίνα, προκειμένου να σιγουρευτούν όλα θα γίνουν σωστά, ενώ τα τα ερωτικά ραντεβού τα κανόνιζε η σπιτονοικοκυρά, με την έγκριση της αδερφής.

Η σπιτονοικοκυρά ήταν τόσο αδίστακτη που έφτασε ακόμη και στο σημείο να χτυπήσει τα τρία ανήλικα παιδιά της 23χρονης με ένα ξύλινο ρόπαλο.

Σοκ και τρόμο προκαλεί και το γεγονός ότι στα βασανιστήρια που υπέστη η 23χρονη βρίσκονταν μπροστά η μητέρα της, η οποία ουδέποτε παρενέβη για να προστατέψει την κόρη της.

Εκμεταλλεύονταν και ηλικιωμένες

Τα ίδια βασανιστήρια με την άτυχη 23χρονη υπέστη και μία ηλικιωμένη που εκείνη την περίοδο φιλοξενούνταν στο σπίτι της μαστροπού Παγώνας και πέθανε λίγο μετά τη Φαίη. Και αυτή την κακοποιούσαν και την ανάγκαζαν να ζητιανεύει.

Το κουβάρι της σοκαριστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται με τον θάνατο ηλικιωμένης που οι τρεις γυναίκες κακοποιούσαν και εκμεταλλεύονταν

Μάλιστα η Παγώνα φέρεται να την έσπρωχνε σε διερχόμενα οχήματα προκειμένου να εισπράττει αποζημίωση από τυχόν τραυματισμούς της.

Ο θάνατος της ηλικιωμένης βεβαιώθηκε από ιδιώτη γιατρό στις 14 Μαΐου 2021, ενώ η μητέρα της Φωτεινής Μπακογιώργου είχε αναφέρει στη γιατρό ότι η ηλικιωμένη έπασχε από διάφορες ασθένειες από τις οποίες πέθανε σε διαμέρισμα επί της οδού Αριστομένους στην Αθήνα.

Ωστόσο, από την έρευνα του Ανθρωποκτονιών επιβεβαιώθηκε ότι ο θάνατος της επήλθε στο διαμέρισμα επί της οδού Ιωάννη Δροσοπούλου στην Αθήνα και έτσι η ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η Φαίη είχε κάνει τρία παιδιά και ετοιμαζόταν να φέρει στη ζωή το τέταρτο παιδί της, όταν βρήκε μαρτυρικό θάνατο.

Τα ίχνη της είχαν χαθεί στις 8 Οκτωβρίου 2021 στην Κυψέλη. Για την εξαφάνισή της είχε εκδοθεί missing alert, με την κοπέλα να εντοπίζεται νεκρή την ίδια ημέρα.

Από τότε ο πατέρας της προσπαθούσε να βρει τον δολοφόνο του παιδιού του, ψάχνοντας πληροφορίες για το διαμέρισμα «κολαστήριο» όπου έμενε η Φαίη Μπακογιώργου, με τον ίδιο να καταγγέλλει ότι η κόρη του είχε πέσει θύμα εκμετάλλευσης και μαστροπείας.

«Τη χτυπούσαν και την κακοποιούσαν, χτυπούσαν και τα παιδιά. Την εξωθούσαν στην πορνεία, γι΄αυτό και είχε τόσα παιδιά σε τόση μικρή ηλικία. Ήξεραν ότι εάν εγώ μάθαινα κάτι θα κινούσα γη και ουρανό», είχε δηλώσει τότε ο πατέρας της Φαίης.

Από την πλευρά τους, η μητέρα και η αδελφή της Φαίης ισχυρίζονταν ότι ο πατέρας της γνωρίζει τον δολοφόνο του θύματος και ότι θα πρέπει να μιλήσει.

H υπόθεση έφτασε στην εξιχνίαση από την επιμονή και την υπομονή του πατέρα ο οποίος έκανε έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του παιδιού του και με όλα τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει πριν ένα χρόνο κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Οι εισαγγελικές και αστυνομικές Αρχές αξιολόγησαν και αξιοποίησαν τα στοιχεία της μήνυσης και προχώρησαν στη σύλληψη των τριών γυναικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ