Ξυλοκόπησαν, έφτυσαν και βιντεοσκόπησαν 15χρονο συμμαθητή τους στο Μαρούσι

Ξυλοκόπησαν, έφτυσαν και βιντεοσκόπησαν 15χρονο συμμαθητή τους στο Μαρούσι

Ακόμη δύο ανήλικοι στη δικογραφία - Μάλιστα, ένας εξ αυτών ενθάρρυνε τον φίλο του να συνεχίσει να τον γρονθοκοπά

Σε τέσσερις συλλήψεις ανηλίκων προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές την περασμένη Παρασκευή, οι οποίοι κατηγορούνται για επίθεση σε βάρος συμμαθητή τους στο Μαρούσι. Όπως καταγγέλθηκε από το θύμα, οι δράστες της επίθεσης ξυλοκόπησαν, έφτυσαν και βιντεοσκόπησαν το περιστταικό με τα κινητά τους τηλέφωνα!

Διαβάστε επίσης: Βόλος – Άρης 0-2: «Καθάρισε» στο Πανθεσσαλικό με Μορόν και Νταρίντα

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας στο Μαρούσι προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων 15χρονων, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη δύο συνομήλικοί τους. Όλοι κατηγορούνται κατά περίπτωση για σωματικές βλάβες, απλή συνέργεια σε σωματικές βλάβες και παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Τον χτυπούσε με γροθιές, τον έφτυνε
Η απαράδεκτη επίθεση σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (09/11) , όταν η ομάδα των ανήλικων δραστών πλησίασε απειλητικά το θύμα και ξεκίνησε ο εφιάλτης. Ξαφνικά ένας πρώην συμμαθητής του άρχισε να τον χτυπά με γροθιές και να τον φτύνει, ενώ οι υπόλοιποι συμμαθητές του θύματος βιντεοσκοπούσαν την επίθεση με τα κινητά τους, πιθανότατα με σκοπό να ανεβάσουν πλάνα από την επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, ένας εξ αυτών παρότρυνε τον δράστη να συνεχίσει τα χτυπήματα.

Οι δράστες αναγνωρίστηκαν από το θύμα και συνελήφθησαν
Ύστερα από σχετική ενημέρωση από αστυνομικούς του διευθυντή του σχολείου, τέσσερις από τους συμμετέχοντες στο περιστατικό προσήλθαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου -αυτός που παρότρυνε και τρεις ακόμη που κατέγραφαν με τα κινητά τους- οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από το θύμα και συνελήφθησαν.

Σχετικά ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Ανηλίκων, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ