«Ριάλιτι» φρίκης στο Κερατσίνι: «Nεαρή κοπέλα μπαίνει γ@μν@ σε ένα δωμάτιο και προβαίνει σε στομ@τικό σ@ξ!» – Σαφάρι στο dark web για το ροζ κανάλι του 42χρονου youtuber

«Ριάλιτι» φρίκης στο Κερατσίνι: «Nεαρή κοπέλα μπαίνει γ@μν@ σε ένα δωμάτιο και προβαίνει σε στομ@τικό σ@ξ!» – Σαφάρι στο dark web για το ροζ κανάλι του 42χρονου youtuber

Ένας από τους πελάτες του έχει πληρώσει το ποσό των 150 ευρώ προκείμενου να δει live στο dark web την παραπάνω σ@ξου@λική πράξη

Το ροζ κανάλι του 42χρονου youtuber από το Κερατσίνι στο dark web ψάχνουν οι άνδρες του τμήματος της Αντιρατσιστικής Βίας. Και αυτό γιατί σε μια σκήνη που έχουν από τα ανατριχιαστικά βίντεο που κατάσχεσαν, εμφανίζεται μια νεαρή κοπέλα να μπαίνει γυμνή σε ένα δωμάτιο και να προβαίνει σε στομ@τικό σ@ξ. Παράλληλα, δείτε εδώ το προφίλ του 42χρονου που βασάνιζε και κακοποιούσε ΑΜΕΑ σε ζωντανή μετάδοση.

Η 21χρονη γυναίκα με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο προχωράει στη συγκεκριμένη ενέργεια μετά από απαίτηση του 42χρονου από το Κερατσίνι, καθώς ένας από τους πελάτες του έχει πληρώσει το ποσό των 150 ευρώ, προκείμενου να δει live στο dark web την παραπάνω σ@ξου@λική πράξη.

Διαβάστε επίσης: Η χαρά του Ορτέγκα και η αποθέωση στο Ρέντη – Πολλά μπράβο, πλακίτσα για Μέσι κι ένα συγκινητικό «ευχαριστώ»

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό και με άλλα δεδομένα που έχουν στα χέρια τους οι άνδρες της Αντιρατσιστικής Βίας, τους οδηγεί στην εκτίμηση ότι ο 42χρονος διατηρεί στο σκοτεινό διαδίκτυο ροζ σελίδα και προβάλει σε live μετάδοση σκληρό σ@ξου@λικό υλικό. Έτσι, ενημέρωσαν την ανακρίτρια, καθώς η υπόθεση έχει φύγει από τη δικαιοδοσία τους και περιμένουν εντολή για να ξεκινήσουν νέες έρευνες.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό που αποκαλύπτει το newsit.gr, οι έρευνες ξεκίνησαν μετά από δημοσίευμα που αναρτήθηκε σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου και έκανε λόγο «για διοργάνωση εκπομπών σε απευθείας μετάδοση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης youtube με συμμετοχή ατόμων με αναπηρία και με την καταβολή χρηματικών ποσών για την υλοποίηση δραστηριοτήτων, σ@ξουαλικών πράξεων, σωματικών βλαβών, εξυβρίσεων, απειλών, σε βάρος ατόμων με νοητική στέρηση. Από την υπηρεσία μας αξιοποιήθηκαν πληροφορίες περιοίκων και μέσω της εφαρμογής Police on Line ταυτοποιήθηκε ο κατηγορούμενος».

Κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στους χώρους που διατηρεί ο 42χρονος, ο οποίος σήμερα, Τρίτη (14.11.23) θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (τέιζερ), τέσσερα γάντια του μποξ, ένα τάμπλετ, δύο σκληροί εσωτερικοί δίσκοι, δύο λάπτοπ, ένα κινητό τηλέφωνο, δώδεκα συσκευασίες σπρέι αφρού και δύο πινακίδες κυκλοφορίας.

Παράλληλα, οι άνδρες της Αντιρατσιστικής Βίας προσπαθούν να βρουν κι ένα ασφαλές καταφύγιο για τα άτομα που κακοποιούσε ο 42χρονος, καθώς ακόμη δεν υπάρχει καμία δομή που να αναλαμβάνει τη φιλοξενία τους.

Πηγή: Αthensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ