Πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτες στο ίδιο της το σπίτι ήρθε η πρώην παίκτρια του Survivor, Άσπα Πρεδάρη – Συγκλονίζει η μαρτυρία της (vid)

Πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτες στο ίδιο της το σπίτι ήρθε η πρώην παίκτρια του Survivor, Άσπα Πρεδάρη – Συγκλονίζει η μαρτυρία της (vid)

Μίλησε στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο

Μια ακύρωση στη δουλειά της έκανε την πρώην παίκτρια του Survivor, Άσπα Πρεδάρη, να γυρίσει νωρίτερα από το σπίτι της από ό,τι συνήθιζε. Αυτό ήταν και ο λόγος που βρέθηκε αντιμέτωπη με διαρρήκτες – ένας μέσα στο σπίτι της και ο άλλος έξω. Ευτυχώς, αντιλήφθηκε την παρουσία τους και αμέσως ξεκίνησε να τους καταδιώξει. Οι διαρρήκτες πάρθηκαν από surprise και αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή.

Την είδηση έκανε γνωστή η Άσπα Πρεδάρη με μια σειρά από βίντεο stories που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram. Η γνωστή γυμνάστρια μίλησε στο Mega για την περιπέτειά της: «Καθώς γύρναγα από τη δουλειά μου, είδα στην είσοδο της πολυκατοικίας μου έναν μελαμψό νεαρό γύρω στα 20 να κάθεται. Κατευθείαν επειδή κάτι δε μου κόλλαγε, τον ρώτησα τι έκανε εκεί και άργησε να μου απαντήσει ότι απλά καθόταν. Είδα τον φόβο στα μάτια του», είπε στο Mega Live News.

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Ανοίγω το κινητό μου να τον βγάλω ένα βίντεο γιατί σκέφτηκα ότι ή έχει μπει κάποιος στο σπίτι και έχει κλέψει ή κοιτάζει για να έρθει άλλη στιγμή. Έτσι όπως άνοιγα το κινητό μου, πήγα στο μπαλκόνι μου να δω αν έχει γίνει διάρρηξη.

Ξαφνικά, βγαίνει ένας γύρω στα 20 με ένα λευκό καπέλο, περνάει ξυστά από μπροστά μου, κάνω το χέρι μου ενστικτωδώς να τον πιάσω και αρχίζουν και τρέχουν μακριά. Νευριάζω, τρέχω και εγώ από πίσω τους. Ήθελα να προλάβω να τους βγάλω ένα βίντεο..

Ύστερα, σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν και κάποιος άλλος μέσα γιατί είχαν σπάσει το τζάμι και γύρισα πίσω μήπως προλάβω και τον άλλον. Τελικά δεν ήταν κάποιος. Φαινόντουσαν άπειροι, σαν να μην είχαν ούτε μεταφορικό μέσο μαζί. Ήταν φοβισμένοι, έτρεξαν αμέσως να φύγουν», πρόσθεσε περιγράφοντας την στιγμή που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους κλέφτες.

Ενώ όπως επισήμανε «ήμουν στο σημείο που έπρεπε την κατάλληλη στιγμή», για το γεγονός πως δεν της έκλεψαν τίποτα, αφήνοντας όμως τις ζημιές στα τζάμια από την παραβίαση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ