Νετανιάχου: Σταδιακή η απελευθέρωση των ομήρων – Η συμφωνία δεν σημαίνει το τέλος του πολέμου

Νετανιάχου: Σταδιακή η απελευθέρωση των ομήρων – Η συμφωνία δεν σημαίνει το τέλος του πολέμου

Η επιστροφή των ομήρων θα γίνει σταδιακά είπε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου - «Είμαστε σε πόλεμο, θα συνεχίσουμε να είμαστε σε πόλεμο».

Θα συνεχιστεί ο πόλεμος κατά της Χαμάς τόνισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου τονίζοντας ότι οποιαδήποτε προσωρινή απελευθέρωση αιχμαλώτων μαζί με κατάπαυση του πυρός δεν σημαίνει το τέλος των μαχών.

Κατά την έναρξη της κυβερνητικής συνεδρίασης για την έγκριση της συμφωνίας για την κατάπαυση του πυρός, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου είπε πως «δεν θα σταματήσουμε μετά από αυτήν», σημειώνοντας ότι η επιστροφή των ομήρων θα γίνει σταδιακά.

«Λέγονται ανοησίες ότι μετά την επιστροφή των απαχθέντων μας θα σταματήσουμε τον πόλεμο», είπε ο Νετανιάχου πριν από την αναμενόμενη ψηφοφορία στο υπουργικό συμβούλιο.

«Θέλω λοιπόν να το διευκρινίσω: Είμαστε σε πόλεμο, θα συνεχίσουμε να είμαστε σε πόλεμο, θα συνεχίσουμε να είμαστε σε πόλεμο μέχρι να κατακτήσουμε όλους τους στόχους μας. Θα καταστρέψουμε τη Χαμάς, θα επιστρέψουμε όλους τους απαχθέντες και τους αγνοούμενούς μας και θα διασφαλίσουμε ότι στη Γάζα δεν θα υπάρξει κανένα μέρος που να αποτελεί απειλή για το Ισραήλ», πρόσθεσε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου

Ποιο θα είναι το περίγραμμα της συμφωνίας

Πρόσθεσε ότι οποιαδήποτε παύση θα επιτρέψει στον ισραηλινό στρατό να «προετοιμαστεί εκ νέου» για μάχες.

Σημειώνεται ότι ως μέρος της συμφωνίας, ο Ερυθρός Σταυρός θα επισκεφθεί ομήρους που δεν έχουν ακόμη απελευθερωθεί

Κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής συνεδρίασης για την έγκριση της συμφωνίας ομήρων, σύμφωνα με τη haaretz, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου κατέστησε σαφές ότι το περίγραμμα της συμφωνίας περιλαμβάνει επισκέψεις από τον Ερυθρό Σταυρό σε ομήρους που δεν έχουν ακόμη απελευθερωθεί, καθώς και την προμήθεια φαρμάκων.

Ο Μπένι Γκαντζ δήλωσε από την πλευρά του ότι το περίγραμμα της συμφωνίας «είναι δύσκολο και επώδυνο, αλλά είναι σωστό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ