Βύρωνας: Ηρωίνη, σίσα, κάνναβη και χάπια το κοκτέιλ θανάτου για την16χρονη – Νέα συγκλονιστικά στοιχεία

Βύρωνας: Ηρωίνη, σίσα, κάνναβη και χάπια το κοκτέιλ θανάτου για την16χρονη – Νέα συγκλονιστικά στοιχεία

Η 16χρονη βίωνε ένα δράμα που την είχε απομακρύνει από το οικογενειακό κα σχολικό περιβάλλον και παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες της οικογένειας δεν κατάφερε να γλυτώσει από τους εμπόρους ναρκωτικών.

Κοκτέιλ σκληρών ναρκωτικών και χαπιών είχε καταναλώσει το μοιραίο απόγευμα της Κυριακής, 6 Νοεμβρίου, στο «σπίτι του θανάτου» στον Βύρωνα η 16χρονη που έπεσε σε κώμα και μετά από 17 ημέρες άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η φίλη της που ήταν μαζί της στο σπίτι της οδού Επταλόφου στον Βύρωνα, όλη η παρέα έκανε χρήση κάνναβης ενώ η 16χρονη έκανε και χρήση ηρωίνης μαζί με χάπια lyrica που είναι φάρμακο για την επιληψία.

Διαβάστε επίσης: Και τώρα… μιλάει ο Μπαρτζώκας

Σκληρά ναρκωτικά

Όπως κατέθεσε η φίλη της που είναι και η ίδια χρήστης ναρκωτικών και φέρεται να διατηρεί σχέση με τον 18χρονο που συνελήφθη για την υπόθεση, τις προηγούμενες ημέρες η 16χρονη είχε κάνει χρήση χαπιών «έκσταση»,  κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη σκληρό ναρκωτικό γνωστό και ως «σίσα» καθώς και ενδοφλέβια ηρωίνη.

Το πρωί της Δευτέρας η 16χρονη δεν ξύπνησε. Είχε πέσει σε κώμα. Οδηγήθηκε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο.

Σε κώμα 17 ημέρες

Οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν με τεχνητή ανάνηψη, διασωλήνωση και καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση ωστόσο η νεαρή κοπέλα είχε υποστεί βαριά πνευμονική – αναπνευστική ανεπάρκεια.

Έμεινε διασωληνωμένη για 17 ημέρες και το πρωί της Τετάρτης (22/11) άφησε την τελευταία της πνοή στην ΜΕΘ του ΓΝΑ «Ερυθρός Σταυρός».

Η 16χρονη που έχασε τη ζωή της

Είχε φύγει από το σπίτι

Όπως καταγγέλλει η μητέρα της, η 16χρονη είχε πέσει στα δίκτυα μιας σκληρής συμμορίας διακινητών ναρκωτικών νεαρή ηλικίας.

Κεντρικό ρόλο στην υπόθεση φαίνεται να είχε ο 21χρονος στο σπίτι του οποίου στον Βύρωνα είχε παγιδευτεί η 16χρονη.

Όπως κατέθεσε στην Αστυνομία φίλος της, η 16χρονη με τον 21χρονο όταν πρωτογνωρίστηκαν είχαν ερωτική σχέση.

Η μητέρα της 16χρονης κατέθεσε ότι από τότε που γνώρισε το συγκεκριμένο άτομο το παιδί της άλλαξε συμπεριφορά. Έφευγε από το σπίτι και εξαφανιζόταν για ημέρες.

Μάλιστα η οικογένειά της είχε ενεργοποίηση και το missing alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» όταν είχε εξαφανιστεί στις αρχές Οκτωβρίου.

Συγκλονίζει φίλος της 16χρονης

Περιγράφοντας τι έγινε εκείνο το μοιραίο απόγευμα ο φίλος της 16χρονης είπε στους αστυνομικούς ότι στις 18.30 μίλησε με τον 21χρονο ο οποίος βρισκόταν στην Γλυφάδα στην κοπέλα του, και κανόνισαν να βρεθούν σπίτι του επί της οδού Επταλόφου στον Βύρωνα. Ο 21χρονος εκείνη την χρονική στιγμή ζήτησε από τον ίδιο να μεταβεί στο σπίτι του στον Βύρωνα όπου βρισκόταν η 16χρονη και κοιμόταν όπως και έκανε.

Μετά από λίγο στο σπίτι έφτασε και ο 21χρονος και η 16χρονη άρχισε να του ζητά ναρκωτικές ουσίες.  Ωστόσο, στο σπίτι υπήρχε μόνο μεθαδόνη και χάπια «έκσταση» τα οποία τα εμπορευόταν ο 21χρονος σύμφωνα με την κατάθεση του μάρτυρα. Ενώπιον του όπως κατέθεσε η 16χρονη έκανε χρήση και μεθαδόνης και κάνναβης, την οποία προμήθευσε ο 21χρονος κατά την άφιξη του.

Ο νεαρός μάρτυρας έφυγε περίπου στις 12 τα μεσάνυχτα εκείνη την ημέρα και δεν είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες.

Το άγνωστο δράμα

Σύμφωνα με μαρτυρίες η 16χρονη αντιμετώπιζε σοβαρά προσωπικά ζητήματα που την είχαν απομακρύνει από το σχολικό και οικογενειακό περιβάλλον παρά της  απεγνωσμένες προσπάθειες της οικογένειας να την βοηθήσουν.

Όπως έχει αποκαλύψει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA η οικογένεια έκανε απεγνωσμένες προσπάθειες να σώσουν το παιδί και να το απεγκλωβίσουν από τα δίκτυα των εμπόρων ναρκωτικών.

Μάλιστα είχαν απευθυνθεί και σε δημόσιες υπηρεσίες Πρόνοιας ακόμα και στην Αστυνομία ζητώντας να γίνει έλεγχος στο συγκεκριμένο σπίτι στον Βύρωνα χωρις τελικά να μπορέσουν να σώσουν το παιδί τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ