Και τώρα… μιλάει ο Μπαρτζώκας

Και τώρα… μιλάει ο Μπαρτζώκας

Ο Ολυμπιακός, επιτέλους, «γέμισε» το ρόστερ του έχοντας μόνο έναν απόντα (Γκος). Ο Μπαρτζώκας πλέον μπορεί να δείξει και να δει αυτό που θέλει .

Το έλεγε και το ξαναέλεγε. Από το καλοκαίρι η ομάδα δεν έχει κάνει μια προπόνηση με όλους τους παίκτες μαζί. Και ακόμη δεν τα έχει καταφέρει, όμως μια μέρα πριν το ματς με την Ζαλγκίρις και φτάνοντας αισίως στο φινάλε του Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός έχει μόλις μια απώλεια.

Τον Γκος που λογικά θα φάει και τον μισό Δεκέμβριο μέχρι να γυρίσει. Όπως και να έχει όμως τα δεδομένα επιτέλους πλησιάζουν σε αυτό που λέει συνεχώς ο Μπαρτζώκας. Ώστε να μπορέσει να παρουσιάσει στο παρκέ αυτό που και ο ίδιος θέλει και αναζητά μέσα από την ομάδα που δημιούργησε το καλοκαίρι. Αυτό που προφανώς θέλει και ο ίδιος να δει, στοιχηματίζοντας φαντάζομαι πως αυτό θα του αρέσει και θα αρέσει και στον κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Το κρίσιμο 48ωρο για Πετρούσεφ και το «DNP» με τους Κινγκς που δείχνει… αποδέσμευση

Απέναντι στην Ζαλγκίρις ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα είναι πολύ κοντά σε αυτό που λογικά θέλει να πετύχει τη νέα σεζόν. Όταν με το καλό θα είναι και ο Γκος καλά και θα μπει και ο Μήτρου-Λόνγκ θα είναι ακόμη καλύτερα τα πράγματα. Με τον Ολυμπιακό έως τότε να πρέπει να πετυχαίνει όσο περισσότερες νίκες μπορεί κερδίζοντας συνάμα και μεγαλύτερη «χημεία» όσο παίζουν όλο και περισσότεροι από το ρόστερ της.

Στο 5-4 ο Ολυμπιακός έως τώρα με την ήττα από την Μπασκόνια να είναι το μεγάλο «αγκάθι» των Πειραιωτών. Όλοι χάνουν και όλοι κερδίζουν σε αυτή την Ευρωλίγκα όμως όπως και να έχει αν αυτό το ματς δεν είχε χαθεί το ταμείο για τον Ολυμπιακό θα ήταν συν με δεδομένες τις τεράστιες δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει έως τώρα η ομάδα. Αν αύριο το κάνει 6-4, όπως επιβάλλεται να το κάνει, απέναντι στην Ζαλγκίρις που θέλει πολλή μεγάλη προσοχή, τότε θα έχει βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα της σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Με τον Μπαρτζώκα να… ξετυλίγει το κουβάρι του νέου Ολυμπιακού βάζοντας και άλλα «όπλα» στο παρκέ, μεγαλώνοντας το ρόστερ με σωστές κινήσεις που δεν βλέπουν μόνο στους επόμενους μήνες, που δεν πληρώνει υπεραξίες διαταράσσοντας το εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα. Ο Μήτρου-Λονγκ είναι πραγματικά ο ορισμός της «έξυπνης βόμβας» που έρχεται για να μείνει και να ποντάρει σε αυτόν η ομάδα. Με το ελληνικό διαβατήριο να του δίνει την δυνατότητα να «σβήσει» το -1 από την περσινή σεζόν. Και σύντομα λογικά βάζοντας και άλλο ελληνικό διαβατήριο στο ρόστερ του να έχει πολύ μεγαλύτερη άνεση για την συνέχεια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ