Δημόσιο «ευχαριστώ» στο Ίδρυμα Σαββίδη

Δημόσιο «ευχαριστώ» στο Ίδρυμα Σαββίδη

Η έδρα Ποντιακών Σπουδών του ΑΠΘ, συμπλήρωσε ένα χρόνο ζωής και ευχαρίστησε δημόσια το Ίδρυμα Σαββίδη για την ουσιαστική συμβολή του στην ίδρυσή της.

Η πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη πριν από ένα περίπου χρόνο και η συνεργασία του (μέσω του ιδρύματος Σαββίδη) με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, έδωσε… σάρκα και οστά στο όραμα του ισχυρού άνδρα του Δικέφαλου του Βορρά για τη δημιουργία της έδρας Ποντιακών Σπουδών στο ΑΠΘ.

Με αφορμή λοιπόν τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ίδρυση της εν λόγω έδρας, οι ιθύνοντες μέσω ανάρτησης στο facebook έστειλαν το δικό τους ευχαριστώ προς το Ίδρυμα Σαββίδη:

«Η ανήκουσα διοικητικά στην Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής επώνυμη Έδρα Ποντιακών Σπουδών ΑΠΘ, αποτέλεσμα της συνεργασίας του ΑΠΘ με το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ιβάν Σαββίδη, συμπληρώνει ημερολογιακά ένα χρόνο ζωής από τα εγκαίνια ίδρυσής της. Το διδακτικό και ερευνητικό έργο της, οι ενέργειες για συνεργασίες εντός κι εκτός Ελλάδος και η εν γένει παρουσία της είναι στην κρίση του καθενός. Εμείς απλώς θα σημειώσουμε ότι είμαστε ευτυχείς που τόσο πολλοί/ές φοιτητές και φοιτήτριες παρακολούθησαν τα μαθήματα για τον Ελληνισμό του Πόντου και όλης της Ανατολής. Ευχαριστούμε πολύ τις Πρυτανικές Αρχές, την Κοσμητεία, το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό, το Ίδρυμα Σαββίδη, και όλους/ες όσοι και όσες με κάθε τρόπο συνέδραμαν το έργο της Έδρας. Συνεχίζουμε!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ