36χρονη βρέθηκε στο κενό από τον 3ο όροφο – Την είχε δέσει χειροπόδαρα ο σύντροφός της

36χρονη βρέθηκε στο κενό από τον 3ο όροφο – Την είχε δέσει χειροπόδαρα ο σύντροφός της

Η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας αποκαλύφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τον 40χρονο σύντροφό του θύματος.

Παρ’ ολίγον τραγωδία εκτυλίχθηκε στον Νέο Κόσμο χθες το απόγευμα, με μια 36χρονη Κινέζα να πέφτει από τον 3ο όροφο της οικίας της στον εξώστη του πρώτου ορόφου

Η 36χρονη που ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας, τραυματίστηκε στο δεξί πόδι και το κεφάλι και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» για διπλή μεταγραφή Ιωαννίδη – Παυλίδη στην Άιντραχτ!

Για το περιστατικό έχει επιληφθεί το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως.

Η 36χρονη γυναίκα φέρει τραύματα στο δεξί κάτω άκρο και στο κεφάλι

Η γυναίκα βρισκόταν σε διαμέρισμα όπου διαμένει με τον σύντροφό της, στην οδό Σφιγγός 39, όταν στις 19:35 το απόγευμα έπειτα από κάποιο επεισόδιο που φέρεται να συνέβη μεταξύ τους, βρέθηκε στο κενό.

Η 36χρονη κατέληξε στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου, από όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο του EKAB που τη μετέφερε στο νοσοκομείο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες.

Την είχε δέσει ο σύντροφός της
Η γυναίκα, η οποία φέρει τραύματα στο δεξί κάτω άκρο και στο κεφάλι, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ο σύντροφός της της είχε δέσει τα άνω και κάτω άκρα για μία μέρα και την κρατούσε φυλακισμένη μέσα στο σπίτι.

Ο δράστης, ηλικίας 40 ετών επίσης από την Κίνα, πρόλαβε να διαφύγει προτού φτάσουν στο σημείο δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, με αποτέλεσμα από χθες να αναζητείται από τις Αρχές.

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε η 36χρονη, πιθανόν ο σύντροφός της να κινείται προς το αεροδρόμιο προκειμένου να καταφέρει να διαφύγει στην Κίνα.

Για το γεγονός έχει ενημερωθεί το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ