Επέτειος Γρηγορόπουλου: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη από την ΕΛ.ΑΣ.

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη από την ΕΛ.ΑΣ.

Επί ποδός θα βρίσκονται 4.000 αστυνομικοί, ενώ εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ και του αρχηγείου θα δίνουν drone.

Δρακόντεια μέτρα θα εφαρμόσει η αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, ενόψει της επετείου για τα 15 χρόνια από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Επί ποδός θα βρίσκονται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας περίπου 4.000 αστυνομικοί από όλες τις Υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας, καθώς από το πρωί έχουν προγραμματιστεί πολλά συλλαλητήρια.

Επίσης, θα πετάξει το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ., ενώ εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ και του αρχηγείου θα δίνουν και drone.

Σε ετοιμότητα θα βρίσκονται και τα υδροβόλα οχήματα, οι «Αίαντες», ενώ δυνάμεις ΜΑΤ και Ομάδες ΔΡΑΣΗ θα αναπτυχθούν και σε σημεία γύρω από τα Εξάρχεια.

Σημειώνεται ότι, για τις 12:00 το μεσημέρι έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις με πρωτοβουλία μαθητών, σχολείων και φοιτητικών συλλόγων και για τις 6:00 το απόγευμα συγκεντρώσεις σωματείων, φορέων, οργανώσεων και συλλογικοτήτων της Αριστεράς και του αναρχικού/αντιεξουσιαστικού χώρου.

Λουλούδια και μηνύματα στο μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Λόγω των συγκεντρώσεων που έχουν εξαγγελθεί, θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του κέντρου της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Για αυτό το λόγο παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ