Τραγωδία στη Σαλαμίνα: Την εκτέλεσε πίσω από την πόρτα – Δεν πρόλαβε να πατήσει το panic button η 43χρονη

Τραγωδία στη Σαλαμίνα: Την εκτέλεσε πίσω από την πόρτα – Δεν πρόλαβε να πατήσει το panic button η 43χρονη

Η γυναίκα είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό τον 71χρονο σύντροφό της

Σοκ προκαλεί η δολοφονία της 43χρονης μέσα στο σπίτι της στη Σαλαμίνα. Η γυναίκα έπεσε νεκρή από πυροβόλο όπλο, μέσα στο σπίτι της, επί της οδού Αίαντος στη Σαλαμίνα.

Οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του δράστη στρέφονται στον σύντροφό της, με τον οποίο ήταν μαζί τα τελευταία 7 χρόνια και τον οποίο μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του in, η γυναίκα είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό την περασμένη Παρασκευή.

Διαβάστε επίσης: Πέδρο Άλβες: Ποιος είναι ο «τεχνοκράτης» νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού

Όπως φαίνεται, ο δράστης της δολοφονίας, πιθανότατα ο 71χρονος σύντροφος της 43χρονης, πήγε έξω από το πατρικό της όπου διέμενε η γυναίκα μετά τον ξυλοδαρμό της, σήκωσε το όπλο του, πιθανότατα μια κυνηγετική καραμπίνα, και την εκτέλεσε πυροβολώντας έξω από την πόρτα.

Δεν πρόλαβε να πατήσει το panic button

Η 43χρονη, κατήγγειλε το Σάββατο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της ότι ο σύντροφός την την ξυλοκόπησε την προηγούμενη ημέρα.

Αστυνομικοί στο πατρικό της 43χρονης

‘Οπως κατήγγειλε, ο 71χρονος χτύπησε την ίδια και τον 15χρονο γιο της στο σπίτι όπου διέμεναν όλοι μαζί στην περιοχή κακή Βίγλα στη Σαλαμίνα, και στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητο της 43χρονης και διέφυγε.

Έκτοτε, η γυναίκα έφυγε από το σπίτι της και πήγε να μείνει στο πατρικό της όσο οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας αναζητούσαν τον σύντροφό της για να τον συλλάβουν εντός του αυτοφώρου, πράγμα που δεν κατέστη δυνατόν.

Μάλιστα, η 43χρονη κατέβασε την εφαρμογή panic button στο κινητό της, έπειτα από σύσταση και των αστυνομικών, ώστε να την ενεργοποιήσει σε περίπτωση που κινδυνεύει.

Όμως, όπως φαίνεται, δεν πρόλαβε να το πατήσει.

Το χρονικό της δολοφονίας

Υπενθυμίζεται ότι η 43χρονη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα από πυροβόλο όπλο, το πρωί της Τρίτης, μέσα στο σπίτι της στη Σαλαμίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα έφερε δύο τραύματα, ένα στην κοιλιά και ένα στο στήθος.

Η Ελληνική Αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους γείτονες της γυναίκας που άκουσαν θόρυβο και πυροβολισμούς.

Οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας που ερεύνησαν το σημείο εντόπισαν δύο κάλυκες στον τόπο του εγκλήματος, οι οποίοι θα αποσταλούν για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ. Ακόμη, αναμένεται και ιατροδικαστής.

Τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας διερευνά η υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ