Ελεύθεροι 35 από τους 424 προσαχθέντες για τα επεισόδια στου Ρέντη

Ελεύθεροι 35 από τους 424 προσαχθέντες για τα επεισόδια στου Ρέντη

Σε όλα τα άτομα που έχουν προσαχθεί πραγματοποιείται πλήρης εξακρίβωση στοιχείων, λήψη μαρτυρικών καταθέσεων, καθώς και λήψη δειγμάτων με σκοπό την ανίχνευση πυρίτιδας.

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι πρώτοι 35 από τους συνολικά 424 προσαχθέντες για τα επεισόδια κοντά στο κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» χθες το βράδυ στην περιοχή του Ρέντη κατά την διάρκεια των οποίων τραυματίστηκε σοβαρά ο 31χρονος αστυνομικός της ΥΑΤ από ναυτική φωτοβολίδα.

Όπως έχει ανακοινώσει η ΕΛ.ΑΣ. σε όλα τα άτομα που έχουν προσαχθεί πραγματοποιείται πλήρης εξακρίβωση στοιχείων, λήψη μαρτυρικών καταθέσεων, καθώς και λήψη δειγμάτων με σκοπό την ανίχνευση πυρίτιδας.

Διαβάστε επίσης: Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Ομηρία όλων των φιλάθλων, κάτι που θυμίζει ξεκάθαρα όχι απλά χούντα, αλλά τακτικές αντιποίνων των Ναζί!»

Συνεχίζεται η διαδικασία
Παράλληλα όπως έγινε γνωστό λαμβάνονται δακτυλικά αποτυπώματα και φωτογραφίες.

Όσοι ολοκληρώνουν αυτές τις διαδικασίες και εφόσον δεν συντρέχει κάποιος άλλος λόγος κράτησης θα αφήνονται ελεύθεροι όπως έγινε με τους πρώτους 35.

Σύμφωνα με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. η όλη διαδικασία τελεί υπό την εποπτεία εισαγγελικών Αρχών ενώ επισημαίνεται ότι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής οι εισαγγελικές Αρχές θα αποφασίσουν την περαιτέρω δικονομική διαχείριση των προσαγόμενων.

Νέες προσαγωγές
Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες νωρίτερα έγιναν νέες προσαγωγές υπόπτων για συμμετοχή στα χθεσινά επεισόδια. Η αστυνομία οδηγήθηκε στα συγκεκριμένα άτομα από πληροφορίες κατά τη διαδικασία των μαρτυρικών καταθέσεων που έδωσαν οι πρώτοι προσαχθέντες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ