Συνελήφθη ο «επιδειξίας με τον φακό» στον Κολωνό

Συνελήφθη ο «επιδειξίας με τον φακό» στον Κολωνό

Ο 55χρονος από την Αίγυπτο δρούσε νυχτερινές ώρες προσεγγίζοντας γυναίκες που περπατούσαν μόνες τους

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες χθες (7-12-2023) από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στην περιοχή του Κολωνού 55χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο κατηγορούμενος προσέγγισε 2 νεαρές κοπέλες και προέβη σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα.

Διαβάστε επίσης: Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Ομηρία όλων των φιλάθλων, κάτι που θυμίζει ξεκάθαρα όχι απλά χούντα, αλλά τακτικές αντιποίνων των Ναζί!»

Η σύλληψη
Κατόπιν αναζητήσεων, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της επίθεσης.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση, για το αδίκημα της προσβολής δημόσιας ευπρέπειας με ποινή φυλάκισης οχτώ (8) μηνών.

Φώτιζε τα γεννητικά του όργανα
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος με καταγωγή από την Αίγυπτο, προσέγγιζε γυναίκες που περπατούσαν μόνες τους και εμφανιζόταν ξαφνικά μπροστά τους δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα φωτίζοντας με έναν φακό που κρατούσε στο χέρι του.

Η τελευταία του επίθεση έγινε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Πέμπτης (7/12) όταν έκανε την ίδια ενέργεια μπροστά σε δύο αδερφές 25 και 29 ετών στην οδό Δυρραχίου.

Οι δύο γυναίκες αν και τρόμαξαν δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και κάλεσαν την Αστυνομία. Μετά από έρευνες ο 55χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ