Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η 50χρονη μητέρα δύο παιδιών που κατασπάραξαν και σκότωσαν ακαριαία τα σκυλιά (vid)

Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η 50χρονη μητέρα δύο παιδιών που κατασπάραξαν και σκότωσαν ακαριαία τα σκυλιά (vid)

Πώς έγινε η μοιραία επίθεση - Σπαραγμός στην τοπική κοινωνία για τον φρικτό θάνατο της άτυχης γυναίκας

Μητέρα, ελεύθερη επαγγελματίας και εθελόντρια ήταν η άτυχη 50χρονη που έχασε τη ζωή της μετά από τη σοκαριστική επίθεση τριών σκυλιών στη Νεοχωρούδα, του δήμου Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Η 50χρονη, που καταγόταν από την Ημαθία, ζούσε στην περιοχή για πάνω από 20 χρόνια, ενώ για χρόνια διατηρούσε βιβλιοπωλείο στο Ωραιόκαστρο. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν και ήταν μέτοχος σε βιομηχανία κατασκευής συστημάτων εξατμίσεων.

Διαβάστε επίσης: Η κατρακύλα που δεν έχει τέλος και δυο ματς «φωτιά»

Πώς έγινε η επίθεση
Τα τρία σκυλιά, που από τον πρόεδρο της κοινότητας Νεοχωρούδας περιγράφονται ως ημίαιμα και μαλλιαρά, επιτέθηκαν και σκότωσαν την 50χρονη περίπου στις 14:00. Τα σκυλιά φέρεται να ανήκουν σε 37χρονο γείτονα της 50χρονης. Τα σκυλιά την τραυμάτισαν σε όλο της το σώμα.

Στο σημείο εκλήθη το ΕΚΑΒ αλλά δεν παρέλαβε τη γυναίκα, καθώς είχε ήδη καταλήξει. Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκυλιών συνελήφθη από την ΕΛΑΣ. Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου.

Ανθρωποκτονία από αμέλεια στον ιδιοκτήτη των σκυλιών που κατασπάραξαν 50χρονη

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια βρίσκεται ο ιδιοκτήτης των τριών σκυλιών προκάλεσαν τον θανάσιμο τραυματισμό της 50χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Κυριακής (10/12) Ο 37χρονος ιδιοκτήτης έχει συλληφθεί και το πρωί της Δευτέρας (11/12) πρόκειται να περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα όπως μεταδίδει το thesstoday.

To σοκαριστικό περιστατικό συνέβη σήμερα (10/12) το μεσημέρι σε περιοχή της Νεοχωρούδας στη Θεσσαλονίκη, όταν τρία σκυλιά ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους, μπήκαν στην αυλή του διπλανού σπιτιού και επιτέθηκαν άγρια στην 50χρονη ένοικο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής, περίπου στις 14.30, σε περιοχή της Νεοχωρούδας. Τρία σκυλιά, τα οποία φέρεται να ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους, βρήκαν την πόρτα της αυλής ανοιχτή και επιτέθηκαν στην άτυχη 50χρονη.

Πηγή: Αthensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ