«Δεν φαίνεται να κινείται άνθρωπος γύρω του» – Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Όλιβερ στην Αράχωβα

«Δεν φαίνεται να κινείται άνθρωπος γύρω του» – Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Όλιβερ στην Αράχωβα

Φαίνεται πως το χάσκι στην Αράχωβα δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκύλων, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ.

«Μέχρι στιγμής το υλικό που έχει η αστυνομία στα χέρια της δεν δείχνουν άνθρωπο να κινείται γύρω από τον Όλιβερ πριν και μετά την κακοποίησή του» επισημαίνει η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, μιλώντας στο Mega για το χάσκι που έχασε τη ζωή του στην Αράχωβα.

Όπως λέει, αναμένονται και κάποιες ακόμα εξετάσεις αυτή την εβδομάδα, που θα φωτίσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια τον θάνατο του Όλιβερ.

Διαβάστε επίσης: Τσοχώνης: Ο Έλληνας ομογενής που επισκίασε τον γιο του Λεμπρόν και έκανε τον Μάικ Τζέιμς να παραμιλά (vids)

Ερωτηθείσα για τη διχογνωμία μεταξύ των κτηνιάτρων, η κυρία Δημογλίδου ανέφερε ότι έχουν καταθέσει στις Αρχές τόσο η πρώτη ειδικός που εξέτασε τη σορό του χάσκι και διαπίστωσε βασανισμό όσο και οι άλλοι δύο που τον εξέτασαν σε δεύτερο χρόνο.

Επίθεση από αγέλη σκύλων δείχνουν τα στοιχεία
Οι αστυνομικοί εξέτασαν από την αρχή την υπόθεση του Όλιβερ, συγκεντρώνοντας μαρτυρίες και καταθέσεις τόσο από τον κηδεμόνα του ζώου, όσο και από άτομα που το έβλεπαν συχνά στους δρόμους της Αράχωβας.

Παράλληλα, αναζήτησαν πληροφορίες από τους γιατρούς που εξέτασαν το ζώο και οι οποίοι έκαναν αναφορά στα σημάδια κακοποίησης που είχε.

Επίσης είχαν στη διάθεσή τους τα στοιχεία που προέκυψαν από την εκταφή του σκύλου και τις νέες καταθέσεις της κτηνιάτρου που εξέτασε πρώτη το άτυχο χάσκι.

Καθοριστικές για την υπόθεση του Όλιβερ οι μαρτυρίες κατοίκων

Αυτό που βοήθησε σημαντικά τους αστυνομικούς αρχικά να σχηματίσουν και μια δεύτερη υπόθεση εργασίας και τελικά να καταλήξουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης, ήταν οι μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής για αγέλη σκύλων που βρέθηκε στο ίδιο σημείο με τον Όλιβερ και το ότι στο οπτικό υλικό δεν υπάρχει ανθρώπινη παρουσία κοντά του.

Τι ισχύει με τις γνωματεύσεις των κτηνιάτρων για τον Όλιβερ
Η κτηνίατρος που εξέτασε πρώτη το άτυχο χάσκι ξεκαθάρισε τι ισχύει με τις γνωματεύσεις για τον Όλιβερ.

«Οι κτηνίατροι το είδαν σε διαφορετική χρονική στιγμή από ότι το είδα εγώ. Την λέξη που λέτε (σ.σ. την σεξουαλική κακοποίηση) δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Ήμουν παρούσα στην νεκροτομή και συμφωνήσαμε για ό,τι είδαμε και οι τρεις τη στιγμή εκείνη, εκτός από αυτό που δεν μπορούσανε να δούνε, όταν εγώ είδα όταν το ζώο ήταν εν ζωή. Μετά από 30 ώρες η συγκεκριμένη περιοχή ήταν διαφορετική, με πολύ διαφορετική εικόνα», είπε το Σάββατο μιλώντας στο Mega η κυρία Κλεονίκη Τόλα.

«Δεν χρησιμοποίησα την φράση “σεξουαλική κακοποίηση” ποτέ, αυτό πρέπει να το πω. Η έκθεσή μου έχει κατατεθεί επίσημα και ένορκα. Δεν είπα ποτέ αυτή τη φράση, αυτή τη λέξη. Δεν μπορούμε να πούμε την περιοχή της κακοποίησης και το τι ακριβώς έγινε. Εννοείται ότι υπήρχε κακοποίηση, ότι υπάρχει ανθρώπινος παράγοντας. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω για το θέμα» τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ