Ακρωτηρίασαν το πόδι του αστυνομικού που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα

Ακρωτηρίασαν το πόδι του αστυνομικού που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα

Μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε στου Ρέντη, δίνουν οι γιατροί του Γενικού Κρατικού.

Στον ακρωτηριασμό του τραυματισμένου ποδιού του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος τραυματίστηκε από τη ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη, προχώρησαν οι γιατροί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος αστυνομικός των ΜΑΤ που βρισκόταν εν υπηρεσία το βράδυ της Πέμπτης 7/12 στο γήπεδο του Ρέντη, τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα.

Μέχρι και σήμερα παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής υπεβλήθη σήμερα σε ακρωτηριασμό αριστερού κάτω μάκρου λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς. Παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και μηχανικό αερισμό. Υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με αγγειοσυσπαστικά φάρμακα και εξωνεφρική αιμοκάθαρση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ