Σοκ: Νεκρή στα 42 της παρουσιάστρια ειδήσεων

Σοκ: Νεκρή στα 42 της παρουσιάστρια ειδήσεων

Η Έμιλι Μάτσον, παρουσιάστρια ειδήσεων της Πενσυλβάνια που περιγράφεται ως «λαμπερό φως» στην αίθουσα ειδήσεων πέθανε σε ηλικία 42 ετών, ανακοίνωσε η μητρική εταιρεία του σταθμού της. Η Έμιλι εργαζόταν στο Erie News Now με έδρα το Keystone State για σχεδόν 20 χρόνια, ανέφερε η Lilly Broadcasting.

«Με πολύ βαριά καρδιά μάθαμε για τον θάνατο της αγαπημένης μας παρουσιάστριας ειδήσεων του Erie News Now, Έμιλι Μάτσον», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του σταθμού.

«Η Έμιλι ήταν ένα λαμπρό φως στην αίθουσα σύνταξης των ειδήσεων, παρέχοντας ειδήσεις με πάθος και αγάπη για την κοινότητα του Erie και τη Βορειοδυτική Πενσυλβάνια.

Διαβάστε επίσης: Η επιστολή παραίτησης του Βαγγέλη Μαρινάκη: Ο λόγος κάποιων στο Συμβούλιο δεν συνάδει με τις πράξεις τους

«Αγαπούσαμε πολύ την Έμιλυ και οι καρδιές μας είναι δίπλα στην οικογένεια Μάτσον και τον σύζυγό της Ράιαν αυτή τη στιγμή».

Περισσότερες πληροφορίες για το θάνατο της, δεν έγιναν γνωστές.

Η Μάτσον έγινε παρουσιάστρια στο σταθμό αφού προηγουμένως ήταν ρεπόρτερ και παραγωγός πρωινής εκπομπής, σύμφωνα με μια βιογραφία στον ιστότοπο του Erie News Now. «Πρέπει να ονειρεύομαι! Παρουσιάστρια ειδήσεων στην πόλη μου! Είμαι τόσο χαρούμενη που βρίσκομαι στο Erie, λέγοντας ιστορίες που επηρεάζουν τους γείτονές μου κάθε μέρα», έγραφε στο βιογραφικό της.

Ο συνάδελφος Jamison Hixenbaugh, ένας ρεπόρτερ στο Erie News Now, χαρακτήρισε τον θάνατο της «απόλυτα καταστροφικό». «Δουλεύοντας δίπλα-δίπλα μαζί της τα τελευταία 15 χρόνια, μπορώ να εγγυηθώ… ήταν ένας από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ», είπε σε ανάρτηση στο Facebook.

«Ήταν μια τόσο ταλαντούχα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, αλλά ακόμα περισσότερο, ήταν μια απίστευτη φίλη. Από το να είμαι πολύ αστεία και δραστήρια, μέχρι στοχαστική και περιποιητική… Θα μου λείψεις Εμ.»

Η πρώην συνάδελφος και παρουσιάστρια του WVLT με έδρα το Τενεσί, Κριστίν Άλεν, αποκάλεσε την Μάτσον σκληρά εργαζόμενη και δήλωσε η «η μεγαλύτερη θαυμάστριά» της. «Ήταν μια απίστευτα ​​πιστή φίλη και αν ήσουν αρκετά τυχερός να είσαι ένας από τους ανθρώπους της, θα πετύχαινες τζακ ποτ», είπε σε μια ανάρτησή της στο Instagram. «Πάντα φρόντιζε τους ανθρώπους της. Είμαι τόσο ευγνώμων που διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας και δεν χάσαμε ποτέ επαφή».

Ένας άλλος πρώην συνάδελφός του, ο David Wolter, επικεφαλής μετεωρολόγος της WBKO στο Κεντάκι, αποκάλεσε την Μάτσον μια «διασκεδαστική, θετική σπίθα» ακόμη και τη χειρότερη μέρα. «Η προσωπικότητά της ήταν μεταδοτική και ο τρόπος που ήταν στον αέρα ήταν ακριβώς όπως ήταν εκτός αέρα», είπε σε μια ανάρτηση στο Facebook. «Ήταν αληθινή και απλά ένας υπέροχος άνθρωπος για να την γνωρίσεις. Ήταν πάντα υπέροχο όταν είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί της.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ