Πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα στην καταδίωξη με τον νεκρό αστυνομικό – Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα στην καταδίωξη με τον νεκρό αστυνομικό – Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Σύμφωνα με την αστυνομία στην υπόθεση εμπλέκονται τέσσερα άτομα που είχαν κλέψει τέσσερα ΙΧ μέσα σε λίγες ώρες στο Πέραμα και στη Νίκαια.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια καταδίωξης που στοίχησε στη ζωή στον 29χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ και στον σοβαρό τραυματισμό του συνεπιβάτη του ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Νέο βίντεο

Την ίδια ώρα ένα ακόμα βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα όπου φαίνεται διαλυμένη η μηχανή των αστυνομικών.

Το βίντεο αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από διερχόμενο οδηγό.

Δείτε το βίντεο

Συγκρούστηκαν μεταξύ τους

Όσον αφορά τις συνθήκες που σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα σύμφωνα με την αστυνομία προκλήθηκε όταν στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, κοντά στη λίμνη Κουμουνδούρου, τα δύο κλεμμένα ΙΧ που καταδίωκαν οι αστυνομικοί συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Το περιπολικό που ακολουθούσε έκοψε απότομα ταχύτητα και η μηχανή των αστυνομικών της ΔΙΑΣ έπεσε πάνω του.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο 29χρονος αστυνομικός έχασε επί τόπου τη ζωή του ενώ ο συνάδελφός του τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στην εντατική με πολλαπλά κατάγματα.

Η καταδίωξη

Σύμφωνα με την αστυνομία στην υπόθεση εμπλέκονται τέσσερα άτομα που είχαν κλέψει τέσσερα ΙΧ μέσα σε λίγες ώρες στο Πέραμα και στη Νίκαια.

Κάποια στιγμή έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και για να διαφύγουν ανέπτυξαν υπερβολική ταχύτητα, πραγματοποιώντας παράλληλα επικίνδυνους ελιγμούς.

Αφού κατάφεραν να βγουν στη Λεωφόρο Αθηνών κατευθύνθηκαν προς τον Ασπρόπυργο και στο 14ο περίπου χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, ο 20χρονος έχασε τον έλεγχο του κλεμμένου οχήματος και συγκρούστηκε με άλλο κλεμμένο όχημα, που οδηγούσε συνεργός του.

Το όχημα του 20χρονου προσέκρουσε στο διαχωριστικό στηθαίο και ακινητοποιήθηκε ενώ το άλλο όχημα με τον οδηγό διέφυγε.

Όπως αναφέρθηκε στο σημείο εκείνο μοτοσικλέτα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που ακολουθούσε το όχημα, προσέκρουσε πάνω σε περιπολικό, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας και τον βαρύ τραυματισμό του συνοδηγού. Παράλληλα, τραυματίσθηκε ελαφρά το πλήρωμα του περιπολικού και προκλήθηκαν φθορές στο υπηρεσιακό όχημα.

Οι δραματικοί διάλογοι

Συγκλονιστικοί είναι οι διάλογοι που είχαν οι αστυνομικοί με το κέντρο επιχειρήσεων ενημερώνοντας για τη σύγκρουση της μηχανής και τον σοβαρό τραυματισμό των δύο συναδέλφων τους

Οι δραματικοί διάλογοι όπως μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

  • ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Ένας συνάδελφος να διαβιβάσει ψύχραιμα για την κατάσταση των συναδέλφων και το σημείο το ακριβές.
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Από … θέλουμε να έρθει το ασθενοφόρο από ρεύμα προς Αθήνα μετά την λίμνη Κουμουνδούρου, μετά την λίμνη Κουμουνδούρου πάνω στην στροφή.
  • ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Ελήφθη έχουν ενημερωθεί, έχουν ενημερωθεί στην Αθηνών – Κορίνθου ορθόν;
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Ορθόν. Στην Αθηνών – Κορίνθου. Ο συνάδελφος έχει εκσφενδονιστεί.
  • ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Ελήφθη, ελήφθη. Ενημερώνουμε… ενημερώνουμε τώρα.
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Παράκληση σύντομα ένας σταθμός (περιπολικό) στο ανερχόμενο με ρεύμα για Αθήνα στην Αθηνών στο ύψος που βρισκόμαστε. Παράκληση.
  • ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Ένας σταθμός… Να το ενισχύσει. Πού είστε.. πού ακριβώς;
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Το ύψος του τροχαίου παράκληση στο ρεύμα για Αθήνα ένας σταθμός για να κόψει. Έχουμε τον συνάδελφο στο οδόστρωμα, παράκληση.
  • ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Ένας σταθμός στη λίμνη Κουμουνδούρου να ενισχύσει, να κόψει την εθνική. Υπάρχει συνάδελφος στο οδόστρωμα.
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Έχουμε φύγει από την δεύτερη καταδίωξη και πάμε εμείς για εκεί. Το ‘χουμε.
  • ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Ελήφθη ελήφθη ρεύμα προς Αθήνα.
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Κέντρο, ο ένας συνάδελφος είναι πίσω από το περιπολικό και… Παράκληση ασθενοφόρο όσο πιο γρήγορα…
  • ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Έχουν ενημερωθεί.
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Πείτε μας ποιο νοσοκομείο εφημερεύει να μεταφέρουμε τουλάχιστον τον εν ζωή συνάδελφο να τον μεταφέρουμε άμεσα στο νοσοκομείο, Κέντρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ