Κύμα κακοκαιρίας στη Ρόδο: Πτώσεις δέντρων και διακοπές ρεύματος

Κύμα κακοκαιρίας στη Ρόδο: Πτώσεις δέντρων και διακοπές ρεύματος

Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και κεραυνοί επικρατούν αυτή την ώρα.

Από τα ξημερώματα ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τη Ρόδο με βροχοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, η ένταση των οποίων φθάνει ακόμα και τα 9 μποφόρ. Από τα καιρικά φαινόμενα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, δέχθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί κλήσεις για σπασμένα δέντρα στην πόλη.

Ένα από αυτά ήταν στην περιοχή του Αγίου Φραγκίσκου, όπου ένα τεράστιο δέντρο κατέρρευσε από τους ισχυρούς ανέμους! Ευτυχώς την ώρα της πτώσης δεν υπήρχαν στο σημείο διερχόμενοι πολίτες.

Διαβάστε επίσης: «Σεισμός» στο ποδόσφαιρο: Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπέρ της European Super League

Χωρίς φωτεινούς σηματοδότες παραμένουν επίσης από το πρωί πολλά σημεία στην πόλη της Ρόδου και για τον λόγο αυτό, οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν κινούνται σε αυτά τα σημεία.

Λίγο μετά τις 7 το πρωί επίσης, κατεγράφησαν και μικρές διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος (της τάξης των 5 περίπου λεπτών) σε πολλές περιοχές της Ρόδου, χωρίς ευτυχώς να δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα.

Τα τμήματα πολιτικής προστασίας του Δήμου και της Περιφέρειας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, όπως επίσης και η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ρόδου, σε ολόκληρο το νησί.

Έντονα φαινόμενα

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού

Νέο έκτακτο δελτίο εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) καθώς βροχές και ισχυρές καταιγίδες θα σαρώσουν αρκετές περιοχές της χώρας τις επόμενες ώρες.

Το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο αναφέρει ότι: το βαρομετρικό χαμηλό στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, συνοδευόμενο από μέτωπο, κινείται ανατολικά πληρούμενο και προκαλεί ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς τοπικές χαλαζοπτώσεις στις νοτιοανατολικές περιοχές της χώρας.

Τα ισχυρά αυτά φαινόμενα θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται στα Δωδεκάνησα μέχρι και το απόγευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ