Στη Θεσσαλονίκη ο Μπέος για να συμπαρασταθεί στην οικογένεια του Βασίλη Καρρά

Στη Θεσσαλονίκη ο Μπέος για να συμπαρασταθεί στην οικογένεια του Βασίλη Καρρά

Ο Δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να είναι δίπλα στην οικογένεια του Βασίλη Καρρά.

Συντετριμμένος από τον χαμό του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, που σοκάρει το πανελλήνιο, είναι ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Ο κ. Μπέος μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη για να είναι δίπλα στην οικογένεια του δημοφιλούς ερμηνευτή, τη γυναίκα του και την κόρη του, και να τους υποστηρίξει στο βαθύ τους πένθος.

Σε μήνυμά του στο Facebook αναφέρει:

«Η σημερινή μέρα, παραμονή των Χριστουγέννων έμελλε να είναι μια από τις θλιβερές ση ζωή μου. Έφυγε από κοντά μας, μετά τη γενναία μάχη που έδωσε, ο Βασίλης Καρράς. Φίλος αδελφικός, κουμπάρος, συνεργάτης. Αγαπημένος κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας, αφού εκτός από τη μεγάλη του καλλιτεχνική οντότητα υπήρξε ένα σπουδαίος άνθρωπος. Τα λόγια για τον Βασίλαρο, όπως οι θαυμαστές του τον αποκαλούσαν, είναι φτωχά και λίγα. Ολοι μας σήμερα χάνουμε από κάτι».

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς, απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών σήμερα λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, καθώς το τελευταίο διάστημα, αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, δίνοντας μεγάλη μάχη, σύμφωνα με το zougla.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από κορονοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη.

Ο τραγουδιστής από τη Θεσσαλονίκη με την ιδιαίτερη βραχνάδα στη φωνή και τις πολλές και μεγάλες επιτυχίες κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στο λαϊκό τραγούδι.

Ήταν ένας ερμηνευτής με δική του ταυτότητα και χαρακτήρα που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή της καλλιτεχνικής του διαδρομής και δεν υπήρχε περίπτωση να τον μπερδέψει κάποιος με οποιοδήποτε άλλον καλλιτέχνη.

Πηγή: taxydromos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ