Μυστήριο με τα κίνητρα της δολοφονίας του 43χρονου στη Χαλκίδα – Νέο βίντεο από το σημείο του εγκλήματος (vid)

Μυστήριο με τα κίνητρα της δολοφονίας του 43χρονου στη Χαλκίδα – Νέο βίντεο από το σημείο του εγκλήματος (vid)

Η δράστις φέρεται να παρακολουθείτο από ψυχίατρο τους τρεις τελευταίους μήνες

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας, από εχθές Σάββατο, μετά την άγρια δολοφονία ενός 43χρονου από μία 39χρονη, λίγα μέτρα έξω από το σπίτι του, μπροστά μάλιστα στα έντρομα μάτια της συζύγου του, η οποία βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 39χρονη δράστις επιτέθηκε στο θύμα, πισώπλατα και το μαχαίρωσε τέσσερις φορές. Περαστικοί ακούγοντας τις φωνές του άντρα, έσπευσαν στο σημείο και ακινητοποίησαν την 39χρονη, η οποία συνελήφθη λίγα λεπτά μετά και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της. Ο άντρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διαβάστε επίσης: Τσιτσιπάς – Φριτζ 1-3: Το πάλεψε ο Στέφανος, αλλά…

Το Mega έφερε στο φως νέο βίντεο όπου φαίνεται η άφιξη των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. και του ασθενοφόρου, ενώ διακρίνεται και ο 43χρονος να βγαίνει από την είσοδο του σπιτιού του, λίγα λεπτά πριν τη θανάσιμη επίθεση εναντίον του.

Ήθελε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, η 39χρονη παρενοχλούσε χρόνια τον 43χρονο, σε σημείο μάλιστα που είχε σκεφτεί να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της.

Μάλιστα την εν λόγω κατάσταση τη γνώριζαν τόσο η σύζυγος του θύματος, όσο και ο σύζυγος της 39χρονης.

Ο δικηγόρος επισήμανε πως ουδέποτε θύμα και δράστις είχαν συνάψει ερωτική σχέση. Από την μεριά της η σύζυγος του 43χρονου που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της άγριας δολοφονίας ανέφερε τα εξής: «Είμαι συντετριμμένη ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο».

Παρακολουθείτο από ψυχίατρο τους 3 τελευταίους μήνες

«Είναι αντιζηλία, χαρακτηρίζεται ως έγκλημα πάθους από την Ελληνική Αστυνομία… η γυναίκα έχει ψυχολογικά προβλήματα και παρακολουθείται από ψυχίατρο τους τρεις τελευταίους μήνες» αποκάλυψε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στο Mega.

«Υπάρχει προσχεδιασμός, υπάρχει προτραυματισμός, πήγε να διαφύγει, εν συνεχεία έκανε δεύτερη επίθεση κάτω από το σπίτι του, μπροστά στα μάτια της γυναίκας του… τον κατέσφαξε, έκατσε στο πεζούλι, αμίλητη και ακίνητη και περίμενε την Αστυνομία. Όταν την παρέλαβαν, ήταν ‘σε άλλον κόσμο’ και ακόμα δεν έχει ανοίξει το στόμα της. Περιμένουμε να ανοίξουν τα κινητά τηλέφωνα… » συμπλήρωσε ο κ. Μπαλάσκας.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η αστυνομία δέχθηκε το πρώτο τηλεφώνημα στις 7.55 από γειτόνισσα για το περιστατικό.

Δύο λεπτά μετά τις 8.00 άνδρες της ομάδας Δίας έφθασαν στο σημείο όπου αντίκρυσαν τον 43χρονο αιμόφυρτο και την 39χρονη δίπλα στη σορό, έχοντας αίμα στα ρούχα της.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε άμεσα στο σημείο.

Δίπλα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του θύματος, έξω από την πόρτα του οδηγού βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος.

Βίντεο με τον 43χρονο λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ