«Λυτρώθηκα, υπέφερα για 3 χρόνια» – Όσα είπε στους γονείς της η 39χρονη για τη δολοφονία στη Χαλκίδα

«Λυτρώθηκα, υπέφερα για 3 χρόνια» – Όσα είπε στους γονείς της η 39χρονη για τη δολοφονία στη Χαλκίδα

Η κουβέντα της ήταν «αισθάνομαι λυτρωμένη, γιατί δεν άντεχα να αποδεικνύω τόσα χρόνια πράγματα που δεν έχω κάνει. Να προσπαθώ να απολογούμαι για πράγματα που δεν έχω κάνει»

Τη φράση «λυτρώθηκα, υπέφερα τρία χρόνια, κατηγορούμαι για πράγματα που είναι ανυπόστατα δεν άντεχα άλλο» είπε στον πατέρα της η 39χρονη που σκότωσε τον 43χρονο ξυλουργό στη Χαλκίδα χωρίς, ωστόσο, να δίνει περισσότερα στοιχεία για το ακριβώς εννοεί με τη φράση αυτή.

Η δεύτερη κουβέντα της, όπως μετέφερε ο πατέρας της στο Star, ήταν «να μας ζητήσει συγγνώμη που μας έμπλεξε ως γονείς».

Ειδικά για την τελευταία αυτή τριετία ο πατέρας της 39χρονης μετέφερε ότι «είχαμε διαπιστώσει στο σπίτι της πράγματα που δεν μας άρεσαν. Ακαταστασίες, σπασμένα τζάμια, πόρτα χτυπημένη, το τελευταίο 6μηνο έκλειναν τα παράθυρα για να μην υπάρχει οπτική, το τηλέφωνο δεν το σήκωνε».

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην ΕΠΟ με τον Φρόιντφελντ – Καραπαπάς: «Παίρνει 15.000 και κάνει το φάντασμα»

«Αυτόν τον άνθρωπο αν δεν είχε παιδιά εγώ θα τον σκότωνα μόνος μου μου», είχε πει ο σύζυγος της 39χρονος για το θύμα

Όπως είπε «μέσα στο διάστημα αυτό μας ενημέρωσε 2-3 φορές για διαζύγιο και άλλες τόσες φορές ήταν που ήρθε στο σπίτι και μας έλεγε ότι δεν θα μείνει άλλο εκεί. Και οι οι δύο υπέφεραν από κάτι και αυτό ήταν μια παρέμβαση κάποιου τρίτου». Ο πατέρας της 39χρονης δράστιδος είπε ακόμα ότι κάποια στιγμή ο σύζυγός της και γαμπρός του, του είχε πει τη φράση «αυτόν τον άνθρωπο αν δεν είχε παιδιά εγώ θα τον σκότωνα μόνος μου μου».

«Πιστεύω ότι είχε σκοπό να τον τρομοκρατήσει. Έμαθα ότι είχε ζητήσει μια συνδρομή να τον δείρει κάποιος άλλος» συμπλήρωσε ο πατέρας της 38χρονης.

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και όσα είπε η μητέρα της 39χρονης, η οποία μετέφερε, επίσης, στο Star ότι «η κουβέντα της ήταν “αισθάνομαι λυτρωμένη, γιατί δεν άντεχα να αποδεικνύω τόσα χρόνια πράγματα που δεν έχω κάνει. Να προσπαθώ να απολογούμαι για πράγματα που δεν έχω κάνει».

«Δεν υπήρχε ούτε ερωτική επιθυμία»
Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Θεμιστοκλής Κωντσιλίδης, μιλώντας στο MEGA, έκανε λόγο για μία γυναίκα που έχει ταλαιπωρηθεί ψυχικά. Παράλληλα, την χαρακτήρισε «ήρεμο άνθρωπο, που δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα και δεν είχε παραβατική συμπεριφορά».

«Υπήρχε ένα συμβάν πριν από περίπου 15 χρόνια. Είναι μια σειρά γεγονότων και το σημαντικό είναι ότι αυτά τα 15 χρόνια αυτή η γυναίκα ταλαιπωρήθηκε ψυχικά, πιέστηκε πάρα πολύ και πιθανώς αυτό την οδήγησε σε αυτό το συμβάν. Ο ψυχικός της κόσμος είχε διαταραχθεί και χρόνο με τον χρόνο γινόταν όλο και χειρότερα. Είναι μια πάρα πολύ ευαίσθητη κοπέλα που δυστυχώς κάποια πράγματα δεν μπορούσε να τα αντέξει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο κ. Κωντσιλίδης σχολιάζοντας στην ΕΡΤ τους ισχυρισμούς του πατέρα της, ξεκαθάρισε ότι η 39χρονη «δεν του ανέφερε βιασμό» και συμπλήρωσε πως δεν θα πρέπει να δημιουργούνται εντάσεις στην ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην τοπική κοινωνία.

«Δεν υπήρχε ούτε ερωτική επιθυμία», τόνισε ο ίδιος, διαψεύδοντας ότι το έγκλημα έγινε για λόγους ερωτικής απόρριψης.

Σύμφωνα με τον κ. Κωντσιλίδη, τα τελευταία 15 χρόνια συνέβησαν και άλλα γεγονότα, τα οποία την πίεσαν στο γάμο της και γενικά στην καθημερινότητά της, με την κατηγορούμενη να συνδέει τα δεινά που έχει περάσει με τον 43χρονο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ