Τραγική κατάληξη στους θανάτους της τετραμελούς οικογενείας – Μαχαίρωσε παιδιά και κουνιάδα και αυτοκτόνησε

Τραγική κατάληξη στους θανάτους της τετραμελούς οικογενείας – Μαχαίρωσε παιδιά και κουνιάδα και αυτοκτόνησε

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας αποκάλυψαν πώς πέθαναν τα μέλη μίας τετραμελούς οικογένειας που είχαν εντοπιστεί νεκρά μέσα στο σπίτι τους στη Βρετανία.

Στη λύση του θρίλερ με το θάνατο της τετραμελούς οικογένειας, τα πτώματα της οποίας εντοπίστηκαν νεκρά σε ένα σπίτι στη Βρετανία, το πρωί της Παρασκευής, 19 Ιανουαρίου, προχώρησε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο θάνατος δύο κοριτσιών και μιας γυναίκας σε σπίτι στο Νόρφολκ αντιμετωπίζεται ως δολοφονία, καθώς τα αποτελέσματα της νεκροψίας αποκάλυψαν ότι πέθαναν από μαχαιριές στο λαιμό.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός «έδεσε» τα διαμάντια του – Νέα συμβόλαια τα αδέρφια Κωστούλα και ο Κουτσίδης

«Ένα απίστευτα σοκαριστικό περιστατικό για όλους τους εμπλεκόμενους και για την ευρύτερη κοινότητα»

Αντίθετα, όπως αναφέρει το Sky News η νεκροψία στο πτώμα του 45χρονου έδειξε ότι πέθανε από μία μόνο μαχαιριά στο λαιμό. Ο θάνατός του δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος και η αστυνομία δεν αναζητά κανέναν άλλον σε σχέση με το περιστατικό, ανέφερε η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα πτώματα της Γιασμίν Κουτσίνσκα, 12 ετών, και της Νατάσα Κουτσίνσκα, οκτώ ετών, μαζί με την 36χρονη Καντίτσα Σουκπενγκπανάο καθώς και του 45χρονου Μπάρτλομέι Κουτσίνσκι, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι ο πατέρας των κοριτσιών στο σπίτι στο Κοστέσεϊ, κοντά στο Νόριτς.

Η Καντίτσα δεν έμενε μόνιμα στο σπίτι και είχε επισκεφθεί τις δύο ανιψιές της και τον κουνιάδο της, ενώ βρισκόταν σε διακοπές από την Ταϊλάνδη.

Μετά τα αποτελέσματα της νεκροψίας φαίνεται ότι πίσω από το στυγερό έγκλημα κρύβεται μία οικογενειακή τραγωδία καθώς ο 45χρονος φέρεται να ξεκλήρισε την οικογένειά του, αφού μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τις κόρες του και την κουνιάδα του και στη συνέχεια έβαλε τέλος τη ζωή του μαχαιρώνοντας τον εαυτό του.

Μάλιστα το συμβάν περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, καθώς ο άνδρας είχε τηλεφωνήσει στις Αρχές και είχε εκφράσει ανησυχίες για την ψυχική του υγεία.

Ο ντετέκτιβ Κρις Μπέρτζες, ο οποίος ηγείται της έρευνας, δήλωσε: «Καταλαβαίνουμε πόσο απίστευτα σοκαριστικό είναι αυτό το περιστατικό για όλους τους εμπλεκόμενους και για την ευρύτερη κοινότητα και ότι αυτή η τελευταία ενημέρωση αυξάνει την αίσθηση του σπαραγμού. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια αυτών που βρέθηκαν στο ακίνητο και θρηνούν μια τόσο τραυματική απώλεια».

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κοινότητα για τη βοήθειά της και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε περιπολίες καθησυχασμού στην περιοχή. Ο κλοιός θα παραμείνει στη διεύθυνση, ενώ θα ολοκληρώσουμε τη λεπτομερή εξέταση της σκηνής», κατέληξε.

Ο άνδρας είχε ζητήσει βοήθεια για την ψυχική του κατάσταση
Η αστυνομία του Νόρφολκ παραπέμφθηκε στο Ανεξάρτητο Γραφείο Αστυνομικής Συμπεριφοράς (IOPC) σε σχέση με την έρευνα, αφού οι αστυνομικοί δεν ανταποκρίθηκαν σε κλήση που έκανε στις 6 το πρωί ένας άνδρας από τη διεύθυνση όπου βρέθηκαν τα πτώματα.

Κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος, ο άνδρας εξέφρασε ανησυχίες για την ψυχική του κατάσταση, λέγοντας ότι ήταν σε σύγχυση, αλλά η αστυνομία τον συμβούλεψε να ζητήσει ιατρική συμβουλή, δήλωσε την Τρίτη η Σαρμέν Αρμπούιν, περιφερειακή διευθύντρια του IOPC.

Η αστυνομία δήλωσε ότι θα διεξάγει έρευνα και θα εξετάσει αν η επαφή που είχαν οι αστυνομικοί της με τον άνδρα ήταν «κατάλληλη και σύμφωνη με την πολιτική, την εκπαίδευση και τις διαδικασίες της αστυνομίας».

Είχε ήδη έρθει σε επαφή με την IOPC για το περιστατικό, επειδή οι αστυνομικοί παρευρέθηκαν στο σπίτι στις 14 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους σε σχέση με έρευνα για εξαφάνιση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ