Ο Ολυμπιακός «έδεσε» τα διαμάντια του – Νέα συμβόλαια τα αδέρφια Κωστούλα και ο Κουτσίδης

Ο Ολυμπιακός «έδεσε» τα διαμάντια του – Νέα συμβόλαια τα αδέρφια Κωστούλα και ο Κουτσίδης

Κωνσταντίνος και Μπάμπης Κωστούλας υπέγραψαν πολυετή συμβόλαια, με τον Ολυμπιακό να δείχνει έμπρακτα ότι σκοπεύει να επενδύσει στα «παιδιά του» - Υπέγραψε και ο Κουτσίδης σύμφωνα με πληροφορίες

Ο Ολυμπιακός επενδύει κάποια εκατομμύρια στα τμήματα υποδομών του. Κάποια εκατομμύρια, που δεν είναι για να πέφτουν στο βαρέλι χωρίς πάτο. Αλλά για να γίνει το Ρέντη… εργοστάσιο ποδοσφαίρου.

Να γίνει «μονάδα παραγωγής» ποδοσφαιριστών με ταλέντο, προσωπικότητα, χαρακτήρα. Να βγουν ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα του συλλόγου και σταδιακά, κάποιοι εξ αυτών, να ενταχθούν στην πρώτη ομάδα. Ο Μπάμπης Κωστούλας, ο αδερφός του Κωνσταντίνος και ο Ισίδωρος Κουτσίδης είναι τρεις περιπτώσεις πολύ χαρακτηριστικές. Προφανώς όχι οι μοναδικές.

Αλλά η αναφορά στα ονόματά τους δεν είναι τυχαία. Αλλά έχει να κάνει με την απόφαση του συλλόγου να συνεχίσει να «δένει» τα διαμάντια του. Να τους δίνει έξτρα κίνητρο να συνεχίσουν να βελτιώνονται και να προοδεύουν.

Τα αδέρφια Κωστούλα λοιπόν, θα μείνουν για πολλά χρόνια στην αγκαλιά της ομάδας που υπηρετούν. Και αυτό επιβεβαιώθηκε από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ανανέωσε τα συμβόλαιά τους και το ανακοίνωσε μάλιστα. Ο επόμενος μετά τα «διαμάντια» Κωστούλα είναι ο Κουτσίδης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει υπογράψει επίσης νέο συμβόλαιο και είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί το deal

Ο ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ

Ο 16χρονος (30/05/2007) Κωστούλας, είναι πιθανότατα το μεγαλύτερο ταλέντο που διαθέτει, όχι ο Ολυμπιακός, αλλά η Ελλάδα στην ηλικία του. Ένα αυθεντικό ταλέντο, που ήδη κάνει σπουδαία πράγματα στους Ερυθρόλευκους.

Με 3 και 2 ασίστ στα παιχνίδια με τη Λέτσε και την Καραμπάγκ ήταν ουσιαστικά ο παίκτης που άνοιξε τον δρόμο για τις προκρίσεις στο Youth League, ενώ παράλληλα είναι ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού στις επαγγελματικές κατηγορίες, έχοντας ήδη 9 συμμετοχές και 1 με την ομάδα Β.

Αλλά και εμφανίσεις που πραγματικά έχουν τραβήξει την προσοχή. Και οι οποίες επιβεβαιώνουν το αυτονόητο: Πως είναι ποδοσφαιριστής σπάνιας ποιότητας και ταλέντου. Για αυτό ο Ολυμπιακός θέλει να τον προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται, ώστε να είναι το σημείο αναφοράς της επόμενης ημέρας για τον σύλλογο.

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ

Ο Κωνσταντίνος είναι και αυτός ένα σπουδαίο πρότζεκτ σαν τον αδερφό του και ο Ολυμπιακός τον «έδεσε» και αυτόν.

Αποκτήθηκε και αυτός από την ακαδημία Αγία Άννα Βόλου και έκτοτε έχει αγωνιστεί στα τμήματα Κ15, Κ17 και Κ19, ενώ ο Χαράλαμπος έχει παίξει με τις ομάδες Κ13, Κ14, Κ15, Κ17, Κ19 και Κ23.

Ο Κωνσταντίνος αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός, αλλά και σαν αμυντικό χαφ έχει τρομερή σωματοδομή για την ηλικία του (1.85) και αναδείχθηκε πρωταθλητής την περσινή σεζόν με τους «ερυθρόλευκους» Νέους. Παράλληλα, έχουν αγωνιστεί στην ευρωπαϊκή διοργάνωση της UEFA, στο Youth League.

Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια στη Super League 2 έχει εξαιρετική παρουσία και έχει σκοράρει και δύο τέρματα.

ΚΟΥΤΣΙΔΗΣ ΜΕ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ… ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΛΙΣΤΑ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ισίδωρο Κουτσίδη, ο Ολυμπιακός ανακάλυψε τον υψηλόσωμο στόπερ (1.92μ.) στα 16 του, τον απέκτησε στα 17 και πλέον, λίγες ημέρες αφόρου έγινε 19 ετών (23/12/2004), του επέκτεινε το συμβόλαιο, που έληγε το καλοκαίρι. Επιβραβεύοντάς τον για το εκπληκτικό «ξεπέταγμα» που έχει κάνει μέσα στη σεζόν.

Ο Κουτσίδης, αν και μόλις έκλεισε τα 19 του χρόνια, είναι ο μόνιμα βασικός στόπερ της ομάδας Β του Ολυμπιακού. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει αγωνιστεί στα 14 από τα 15 φετινά παιχνίδια της στη Super League 2, όντας 4ος σε χρόνο συμμετοχής, πίσω μόνο από τον γκολκίπερ Θανάση Παπαδούδη, τον έτερο στόπερ, Πέτρο Μπαγκαλιάνη και τον Αλγκασίμ Μπα, που ουσιαστικά έχει μονιμοποιηθεί στην πρώτη ομάδα από την ημέρα που ανέλαβε ο Καρβαλιάλ. Μάλιστα, επειδή έχει κλείσει 2ετία στον Ολυμπιακό, είναι πιθανό να πάρει και θέση στην ευρωπαϊκή λίστα Β των Πειραιωτών, για τα παιχνίδια με τη Φερντσβάρος.

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑΣ Β

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως το απόγευμα της Δευτέρας ο Ολυμπιακός Β επικράτησε με 3-1 της αντίστοιχης ομάδας του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα της Super League 2. Και παρότι οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν τη σεζόν με -10, προσπέρασαν τους Πράσινους στον βαθμολογικό πίνακα (14-11). Ενώ χωρίς την τιμωρία, θα βρίσκονταν στην 6η θέση, μέσα στα πλέι οφς του πρωταθλήματος.

Ξέχωρα από βαθμολογίες και νίκες, ωστόσο, αυτό που έχει επιτύχει η συγκεκριμένη ομάδα και κυρίως η Ακαδημία, είναι να αναδειχθεί το πραγματικό ταλέντο που παράγει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια στις υποδομές του. Ταλέντο που δεν πρέπει να πάει χαμένο. Ταλέντο που επιβάλλεται να αξιοποιηθεί και ο Ολυμπιακός πάρει αυτό που αξίζει για τη δουλειά που γίνεται, αλλά και για την επένδυση που έχει γίνει.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών Κωνσταντίνου και Χαράλαμπου Κωστούλα.

Αμφότεροι αποτελούν επί σειρά ετών μέλη της ακαδημίας του συλλόγου, καθώς από μικρή ηλικία εντάχθηκαν στα τμήματα υποδομής.

Το 2019 οι Κωνσταντίνος και Χαράλαμπος Κωστούλας αποκτήθηκαν από την ακαδημία Αγία Άννα Βόλου. Ο Κωνσταντίνος έκτοτε έχει αγωνιστεί στα τμήματα Κ15, Κ17 και Κ19, ενώ ο Χαράλαμπος έχει παίξει με τις ομάδες Κ13, Κ14, Κ15, Κ17, Κ19 και Κ23.

Ο Χαράλαμπος έχει κατακτήσει με τον Ολυμπιακό και τα τρία πρωταθλήματα υποδομών της Super League (Κ15, Κ17 και Κ19), ενώ ο Κωνσταντίνος αναδείχθηκε πρωταθλητής την περσινή σεζόν με τους «ερυθρόλευκους» Νέους. Παράλληλα, έχουν αγωνιστεί στην ευρωπαϊκή διοργάνωση της UEFA, στο Youth League.

Επιπλέον, από τη σεζόν 2022-23 ο Χαράλαμπος αποτελεί μέλος και του Ολυμπιακού Κ23 συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ