Συναγερμός στην Εύβοια – Αποκλείστηκαν τέσσερις νεαροί στα χιόνια

Συναγερμός στην Εύβοια – Αποκλείστηκαν τέσσερις νεαροί στα χιόνια

Η πυροσβεστική κλήθηκε να απεγκλωβίσει τα τέσσερα άτομα των οποίων το αυτοκίνητο κόλλησε στα χιόνια.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία στη Χαλκίδα, η οποία δέχθηκε κλήση για τον απεγκλωβισμό τεσσάρων νεαρών ατόμων των οποίων το όχημα κόλλησε στα χιόνια ενώ κατευθύνονταν προς το καταφύγιο της Δίρφυς στην Εύβοια.

Η πυροσβεστική κλήθηκε να απεγκλωβίσει τα τέσσερα άτομα γύρω στις 23:30 το βράδυ της Κυριακής και στο σημείο επιχειρούν δύο οχήματα της πυροσβεστικής με τέσσερις άνδρες.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1: Τον… ξέρανε με σούπερ Ντεσπόντοφ κι έμεινε μόνος πρώτος

Νωρίτερα εγκλωβίστηκε οικογένεια με τρία παιδιά καθώς πήγαινε προς το καταφύγιο της Δίρφυς

Τα χιόνια έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους στα ορεινά της Εύβοιας και ήδη χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής στα χωριά Σέτα και Στενή, ενώ οι χιονοπτώσεις θα ενταθούν τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Δεύτερος απεγκλωβισμός σε λίγες ώρες
Νωρίτερα σύμφωνα με το evima.gr, είχε σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική, καθώς λαχτάρισε οικογένεια που πήγαινε στα χιόνια στο ίδιο σημείο.

Συγκεκριμένα η οικογένεια με τα τρία της παιδιά πήγαινε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στο καταφύγιο της Δίρφυς. Ξαφνικά το αυτοκίνητο τους κόλλησε σε δρόμο με χώμα και χιόνια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συνεχίσουν και να ακινητοποιηθούν.

Αμέσως ενημερώθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία και στο σημείο έφτασε το εθελοντικό κλιμάκιο Ψαχνών με τέσσερις άνδρες και δύο πυροσβεστικά οχήματα. Όταν έφτασαν στο σημείο την οικογένεια είχε ήδη βοηθήσει αυτοκίνητο 4χ4 που περνούσε από το σημείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ