Επιβάτης τα έκανε «λαμπόγυαλο» σε πτήση – Γρονθοκόπησε αεροσυνοδό και τον έδεσαν στο κάθισμα

Επιβάτης τα έκανε «λαμπόγυαλο» σε πτήση – Γρονθοκόπησε αεροσυνοδό και τον έδεσαν στο κάθισμα

Ο 35χρονος κρατείται, ενώ του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης και έκθεση αεροσκάφους σε κίνδυνο

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης της Thai Airways από την Μπανγκόγκ προς το Λονδίνο.

Ένας Βρετανός επιβάτης, σε κατάσταση αμόκ, άρχισε να σπάει ό,τι έβρισκε μπροστά του. Τα μέλη του πληρώματος αλλά και κάποιοι από τους επιβάτες προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και να τον βάλουν να καθίσει στη θέση του, ωστόσο εκείνος έχασε εντελώς τον έλεγχο και χτύπησε έναν αεροδυνοδό.

Διαβάστε επίσης: Τι κάνει ο Ολυμπιακός όταν έχει κερδίσει το πρώτο νοκ-άουτ στην Ευρώπη με 1-0 (vids)

Σε βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, διακρίνεται ο 35χρονος να γρονθοκοπά το μέλος του πληρώματος και να το σωριάζει στο πάτωμα.

«Ήταν στην τουαλέτα κι άρχισε να ουρλιάζει, να χτυπά την πόρτα, που βγήκε από τους μεντεσέδες. Ένας μεγαλύτερος σε ηλικία επιβάτες με λευκό μπλουζάκι προσπάθησε να τον βγάλει έξω. Ξέσπασε καβγάς κι αυτός χτύπησε τον αεροσυνοδό. Νομίζω ότι του έσπασε τη μύτη», περιέγραψε μία 22χρονη επιβάτιδα για το περιστατικό, το οποίο συνέβη στις 7 Φεβρουαρίου.

Δείτε το βίντεο

Σε άλλο βίντεο ο άνδρας φαίνεται να ουρλιάζει ενώ τον έχουν δέσει στο κάθισμα. «Δύο επιβάτες κάθισαν δίπλα του και τον κρατούσαν καθηλωμένο στη θέση του. Αναγκαστήκαμε να υποστούμε τις φωνές του. Έβριζε συνέχεια. Άνθρωποι άλλαζαν θέσεις κι απομάκρυναν τα παιδιά τους στο πίσω μέρος του αεροσκάφους. Όταν προσγειωθήκαμε, ήρθαν αστυνομικοί και τον συνέλαβαν», ανέφερε επιβάτης.

Ο 35χρονος κρατείται, ενώ του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης και έκθεση αεροσκάφους σε κίνδυνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ