Στα πράσα πιάστηκε ένας σαμποτέρ σε οινοποιείο – Πώς 60.000 λίτρα πανάκριβο κρασί κατέληξαν στο πάτωμα

Στα πράσα πιάστηκε ένας σαμποτέρ σε οινοποιείο – Πώς 60.000 λίτρα πανάκριβο κρασί κατέληξαν στο πάτωμα

Οι κινήσεις που έκανε ο δράστης δείχνουν ότι είχε εξειδικευμένες γνώσεις

Στα πράσα πιάστηκε άγνωστος άνδρας από την κάμερα ασφαλείας του οινοποιείου στην Ισπανία, το οποίο επιχείρησε να σαμποτάρει. Το κλειστό κύκλωμα που ήταν εγκατεστημένο στην επιχείρηση κατέγραψε καρέ καρέ τις κινήσεις του αγνώστου, ο οποίος άνοιξε τις κάνουλες σε δεξαμένες με αποτέλεσμα να χυθούν 60.000 τόνοι κρασιού αξίας άνω των 2 εκατ. ευρώ.

Ακόμη, οι κινήσεις που έκανε ο κουκουλοφόρος δείχνουν ότι είχε εξειδικευμένες γνώσεις, οι οποίες ήταν απαραίτητες για να καταστεί επιτυχές το σαμποτάζ στο οινοποιείο Cepa 21 στην περιοχή Castillo de Duero.

Διαβάστε επίσης: Οι «professor» του Θρύλου και #mexritelous παντού!

Τι περιείχαν οι δεξαμενές

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δεξαμενές που άνοιξε ο δράστης περιείχαν κρασί δύο εκ των ακριβότερων ποικιλιών, συγκεκριμένα Horcajo και Malabrigo, τα μπουκάλια των οποίων πωλούνται προς 90 δολάρια έκαστο.

Ακόμη, από τα συνολικά 60.000 λίτρα κρασιού, τα 20.000 ήταν από την ποικιλία Horcajo και ήταν φετινής σοδειάς, ενώ τα υπόλοιπα 40.000 ήταν το 1/3 των αποθεμάτων από την ποικιλία Malabrigo.

Τέλος, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο ιδιοκτήτης του οινοποιείου, ξεκάθαρος στόχος του δράστη ήταν να προκαλέσει ζημιά στην επιχείρηση από τους χώρους της οποίας δεν εκλάπη το παραμικρό.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ