Κάλεσμα Κασσελάκη σε συμμετοχή στα προκριματικά ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές

Κάλεσμα Κασσελάκη σε συμμετοχή στα προκριματικά ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές

«Δήλωσε συμμετοχή στα προκριματικά ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις ευρωεκλογές» καλεί τον κόσμο ο Στέφανος Κασσελάκης

Κάλεσμα συμμετοχής στα προκριματικά ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τις ευρωπαϊκές εκλογές απηύθυνε μέσω του X (πρώην Twitter) ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως ανέγραψε χαρακτηριστικά «δήλωσε συμμετοχή στα προκριματικά ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις ευρωεκλογές», παραθέτοντας τον ανάλογο σύνδεσμο που οδηγεί στην πλατφόρμα του iSYRIZA.

Διαβάστε επίσης: Η ιστορική τετράδα με τα 51 γκολ και ο «μάγος» Ποντένσε (vids)

Η συγκεκριμένη ανάρτηση ενδέχεται να πραγματοποιήθηκε και από συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται εντός του κέντρου εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας, έχοντας ωστόσο πρόσβαση σε γραφείο ώστε να ασκεί τα καθήκοντά του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Όμως, η συγκεκριμένη ανάρτηση ενδέχεται να πραγματοποιήθηκε και από συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, όπως άλλωστε και το πρόσφατο βίντεο που αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Tik Tok.

Η ανάρτηση στο προφίλ του Στέφανου Κασσελάκη:

Πώς πέρασε την πρώτη μέρα στον στρατό ο Κασσελάκης

Γραφείο αξιωματικού σε χώρο του κέντρου εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας ώστε να ασκεί τα καθήκοντα του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία παραχωρήθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη, όταν δεν λαμβάνει την προβλεπόμενη εκπαίδευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA ο Στέφανος Κασσελάκης έχει επικοινωνήσει με συνεργάτες του με σύντομα μηνύματα, ενώ δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματος εξόδου την Καθαρά Δευτέρα, όπως δικαιούνται όλοι οι υπηρετούντες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ