Η ιστορική τετράδα με τα 51 γκολ και ο «μάγος» Ποντένσε (vids)

Η ιστορική τετράδα με τα 51 γκολ και ο «μάγος» Ποντένσε (vids)

Ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του τη φετινή σεζόν τους τέσσερις από τους δέκα κορυφαίους σκόρερ του στην Ευρώπη και τον Πορτογάλο παικταρά που... πλησιάζει

Ο Ολυμπιακός έχει «τρελάνει» όλη την Ευρώπη μετά την απίστευτη ανατροπή επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, τη νίκη με 6-1 και την πρόκριση στους «8» του Europa Conference League.

Οι ερυθρόλευκοι παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και πραγματοποιώντας μια ανεπανάληπτη εμφάνιση στη Σερβία ανέτρεψαν το 1-4 του πρώτου αγώνα και συνεχίζουν το εντυπωσιακό τους ταξίδι στην Ευρώπη, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Φενέρμπαχτσε για την πρόκριση στην τετράδα.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε… πάρτι και σκόραρε έξι φορές με τους Ελ Κααμπί (2), Ποντένσε, Φορτούνη, Γιόβετιτς και Ελ Αραμπί, γράφοντας ιστορία, αφού έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που ανέτρεψε ήττα εντός έδρας με τρία τέρματα διαφορά.

Παράλληλα, ο Ελ Αραμπί συνεχίζει να γράφει ιστορία, αφού έφτασε τα 20 τέρματα και παραμείνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας στην Ευρώπη, ενώ ο Ολυμπιακός έχει την τύχη να διαθέτει στις τάξεις του τέσσερις από τους δέκα με τα περισσότερα τέρματα στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και τον «μάγο» Ποντένσε να… έρχεται.

Συγκεκριμένα, στο ρόστερ των Πειραιωτών είναι ο Ελ Αραμπί που είναι πρώτος, ο Φορτούνης που έχει φτάσει τα 13 και απέχει μόλις δύο από τη 2η θέση και τον Κώστα Μήτρογλου και φυσικά τους Ελ Κααμπί και Γιώργο Μασούρα που ακολουθούν.

Ο Μαροκινός «εκτελεστής» με τα δύο που έβαλε στη Μακάμπι έφτασε τα 10 και το εντυπωσιακό είναι ότι όλα τα πέτυχε μέσα στη φετινή σεζόν. Από εκεί και πέρα ο Μασούρας έχει 8 και είναι και αυτός στην πρώτη δεκάδα, ενώ είναι θέμα χρόνου να «πατήσει» στη συγκεκριμένη λίστα και ο Πορτογάλος εξτρέμ.

Ο Ποντένσε αυτή τη στιγμή είναι στην 14η θέση με τους πρώτους σκόρερ του Ολυμπιακού, φτάνοντας τα 7 με τα ερυθρόλευκα. Μόνο φέτος ο Πορτογάλος παικταράς έχει πετύχει μαζί με αυτό κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ 4 και οδεύει ολοταχώς για να μπει στην πρώτα δεκάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ