Από ναυτική φωτοβολίδα ο θάνατος του 33χρονου στην Κρήτη – Συνελήφθησαν δύο φίλοι του

Από ναυτική φωτοβολίδα ο θάνατος του 33χρονου στην Κρήτη – Συνελήφθησαν δύο φίλοι του

Η φωτοβολίδα εξερράγη, προκαλώντας στον νεαρό εκτεταμένα τραύματα στην κοιλιακή χώρα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την τραγωδία, που σημειώθηκε στην Κρήτη το βράδυ της Κυριακής της Αποκριάς, με θύμα έναν 33χρονο.

Ο νεαρός άνδρας, αν και αρχικά έγινε γνωστό πως έχασε τη ζωή του από κροτίδα που έσκασε στα χέρια του, φαίνεται πως «έφυγε» εξαιτίας μίας ναυτικής φωτοβολίδας.

Διαβάστε επίσης: Ο Τσικίνιο των 14.9 χλμ., τα εξωφρενικά εργομετρικά, η σχέση με τον Αμπι και το «κλειδί» για την αλλαγή του Εσε

Το θύμα διασκέδαζε με την παρέα του στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι. Όλοι μαζί φέρονται να εκτόξευαν βεγγαλικά και ναυτικές φωτοβολίδες σήμανσης καπνού.

Οι δύο φίλοι του έχουν συλληφθεί για παράνομη κατοχή και πυροδότηση

Μία από αυτές όμως, στάθηκε μοιραία για τη ζωή του Μανώλη. Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ η φωτοβολίδα, που είχε ανάψει ο 33χρονος εξερράγη, προκαλώντας του εκτεταμένα τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Στο σημείο επικράτησε πανικός. Οι φίλοι του ειδοποίησαν το ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς, δεν τα κατάφεραν και ο 33χρονος λίγο μετά τα μεσάνυχτα άφησε την τελευταία του πνοή.

Δύο συλλήψεις για το περιστατικό

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τους δυο άνδρες, που βρίσκονταν μαζί με τον 33χρονο, ενώ στο σημείο της τραγωδίας εντοπίστηκε και κατασχέθηκε αριθμός από τις φωτοβολίδες που είχαν ήδη πυροδοτηθεί και καεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας μαζί με άλλους δύο συνομήλικους φίλους του, συνδιασκέδαζαν, ενώ είχαν ήδη πυροδοτήσει περίπου 20 ναυτικές φωτοβολίδες.

Ο 33χρονος θέλησε να ανάψει μία ακόμη, ωστόσο πιθανότατα λόγω κακού χειρισμού, έσκασε πάνω του και βρήκε τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο άνδρας κρατούσε τη φωτοβολίδα μπροστά στην κοιλιά του για να την πυροδοτήσει, όμως η φωτοβολίδα δεν άναβε, με τον 33χρονο να καταβάλλει προσπάθεια για να την ανάψει, μέχρι που έκανε την έκρηξη.

Οι δύο φίλοι του, που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, έχουν συλληφθεί για παράνομη κατοχή και πυροδότηση των ναυτικών φωτοβολίδων.

Ο Μανώλης ήταν ιδιοκτήτης αρτοποιείου στο κέντρο του Αγίου Νικολάου. Όσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα δραστήριο, νέο επιχειρηματία και ένα ευχάριστο παιδί, που «έφυγε» άδικα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ